2777
2789
عنوان

ایا همسرم دنبالم خواهد امد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 184 پست
کسی که خونه راترک میکنه میره دیگه برا طلاق یا اگه هم میره میدونه که شوهرش مغرور نیست میاد دنبالش حال ...

شوهرم نه مغرور بوده نه لجباز اما الان شده اصلا نمیشناسمش انگار از سنک شده، مشکلم جدایی نیس اینه که نمیاد حرف بزنه حداقل توضیح بده چرا ، منو با سوال و بی اعتمادی رها کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی محدودن این موارد  ماشین ک دیگه ندیدم به اسم این یا اون بزنن مال هردوتونه دیگه شاید شوهرش ...

نه شوهرم به میل خودش میزد هربار و حتی دو دنگ از خونه هم به ناممه البته قسطها شریکی بوده همیشه

خوب من پریشب رفتم که حرف بزنم حل بشه گفت نمیام دنبالت، دیگه خونه خانوادتم نمیام، ازین به بعد ماهی ۲ ...

برو سراغ پدر مادرش ببین قضیه چیه

خیای غیرطبیعیه ک یه زندگی خوب و خوش بخاطر این چیزا بهم بخوره.علتش مهمه

خوب من پریشب رفتم که حرف بزنم حل بشه گفت نمیام دنبالت، دیگه خونه خانوادتم نمیام، ازین به بعد ماهی ۲ ...

این حرفاشو جدی نگیر

برو خونه ت راحت,همسرت باید توضیح بده و ازت خجالت بکشه و اگ مشکلی داره خونه رو ترک کنه,نه شما

برو سراغ پدر مادرش ببین قضیه چیه خیای غیرطبیعیه ک یه زندگی خوب و خوش بخاطر این چیزا بهم بخوره.علتش ...

پدر مادر جدا شدن، پدرش اصلا قطع رابطه اس مادرش هم واقعا آدمی نیس روش تاثیر داشته باشه 

نه شوهرم به میل خودش میزد هربار و حتی دو دنگ از خونه هم به ناممه البته قسطها شریکی بوده همیشه

خب اینکه وظیفش بوده بزنه به نامت چون قسطاشم شما دادی 

ولی دلیل این یهویی تغیر کردنشو باید بدونی

خانوادش احتمالاخبر داشته باشن

چند روز قبل به بهونه فروش ماشین رفته بودیم و از من وکالت گرفته بود که منم دقت نکردم درواقع وکالت رو ...

😳

با دفترخونه چطور زد و بند میکنن؟ 

خب آدم باید حواسش باشه داره چیو امضاء میکنه دیگه

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 
نه بد نیست عالی هم نیست از پس خودمون برمیاییم 

خب نپرسیدی ازش انگشترم کوووو؟؟؟؟

نگو تو برداشتی اولش

بگو گم شده باید پیداش کنم ه هوای همین برو خونه مثلا پیداش کنی از زیر زبونش حرف بکش

مساله من دروغیه که باهاش من رو برو محضر و امضا گرفت

قراریود ماشین رو بفروشیم ماشین سبکتتر بگیریم و با بقیه اش بره جنس بیاره از دبی و کار کنه

یعنی خیلی راحت ماشین تو اختیارش بود

اما فیلم بازی کرد که خریدار هست

بعد گفت پول زده

بعد گفت پشیمون شده و پولشو میخواد

همش به دروغ

خب نپرسیدی ازش انگشترم کوووو؟؟؟؟ نگو تو برداشتی اولش بگو گم شده باید پیداش کنم ه هوای همین برو خون ...

گفتم گفت من نمیدونم، یه دستی زدم گفتم حلقه ات کو . گفت نمیدونم خیلی ریلکسم بود فهمیدم دروغ میگه