2777
2789
عنوان

ایا همسرم دنبالم خواهد امد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 184 پست
آره دقیقا  خیلی ها بنام زنشون سند میزنن من یه بار بخاطر یه سؤالی اینجا گفتم دو دانگ بنامم کرد ...

نه ربطی نداره به این که کارمنده یا خانه دار

اتفاقا یه پشتوانس واسه زن.من خودم کارمندم پولامو پس انداز میکنم ولی دوتا زمینم ک داریم جفتش ب نام منه.البته یکیش طلاهام بود ک فروختم

ولی در مورد استارتر نمیشه نظر دقیقی داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جات بودن میرفتم خونم میشستم حرفم نمیزدم حتی اما میرفتم خونه بیخود کرده گفته نیا مگه خونه خودشه ...

من رفتم خونم که حرف بزنیم پریشب اما انقد از موضع قدرت حرف زد و خط و نشون کشید و توضیحی نداد مجبور شدم بیام دوباره

عزیزم من خودم طرفدار حرف شمام اما اگر نمیرفتم خونه پدرم هیچوقت نمیتونستم اون ۳ دنگ رو پس بگیرم چون پ ...

اینکارو ک باااید میکردی

ولی الانو میگم

برو خونت.منتظر نشو بیاد دنبالت

اون خونه با تمام وسایلش مال تویه نذار یکی دیگه صاحب شه

خب دیگه خودت برو بی خبرم برو اگرم گف بگو مثل اینکه یادتون رفته این خونه و اثاثیش مال منه بعدم خونس ...

برم باید تابع شرط و شروط اون باشم

گفته اینجوریم میخوایی بیا 

خونه خانوادت دیگه نمیام خرجیم نمیدم، ماهی دو روز میرم پیش دوستام، باهاتم ازین شوخیای رکیک میکنم

خب دیگه خودت برو بی خبرم برو اگرم گف بگو مثل اینکه یادتون رفته این خونه و اثاثیش مال منه بعدم خونس ...

این اسمش منت کشی نیس

اولا شاید دلیلی داشته واسه کاراش

ثانیا لازم نیس بیفتی به پاش که.رفتی خونهههه ی خودتتتت

بذار هرجا میره اون بره

برم باید تابع شرط و شروط اون باشم گفته اینجوریم میخوایی بیا  خونه خانوادت دیگه نمیام خرجیم نم ...

بگو قبول

یه هفته برو بمون.شاید الان داغه و عصبی اینو میگه

اگه دیدی داره ادامه میده برو از راه قانونی وارد شو تا بفهمه دنیا دست کیه

نفقه تو از حلقومش میکشه بیرون

این اسمش منت کشی نیس اولا شاید دلیلی داشته واسه کاراش ثانیا لازم نیس بیفتی به پاش که.رفتی خونهههه ...

عشقم یه چیزایی این وسط نابود شده اعتمادم ، از من دزدی شده، کلاهبرداری شده، دروغ شنیدم، بعد برم باز خودم بشینم اونجا بگه خوب دیگه اینهمه کار کردم اینجاس

تازه میگفت بیا خونرو برگردون ماشینو بدم بهت

چرا یکدفعه باید به فکر افتاده باشه از من بگیره چیزایی که داده

بعضیا ی چیزایی خط قرمزشونه,در ظاهر نشون نمیدن همون موقع ولی بعدا بدجور عوضشو نشون میدن

انگار همسرتم لج کرده,اون حرفتون براش سنگین بوده,یا مثلا شما ک از حرفای شوخیش ناراحت شدین,سنگین اومده براش

الان مثله بچه ها عوضشو در میاره

البته این جور آدما ی مدت فقط حرفشو میزنن,این خط و نشون هایی ک میگی کشیده برا چند روز بیشتر نیس,بهش بها نده

برگرد خونه خ باقدرت,سر سنگین باش,هیچ دلیلی هم ازش نپرس بحثم نکن,دو روز بعد خودش نرم میشه همه چیو میگه

عشقم یه چیزایی این وسط نابود شده اعتمادم ، از من دزدی شده، کلاهبرداری شده، دروغ شنیدم، بعد برم باز خ ...

منم همینوووو میگم عزیزم

میگم یه هفته برو بشین ک فرصت داده باشی بهش

نشد ک زورت ک نکردن اموالتو ک داری ازشم شکایت میکنی واسه نفقه و مهریتم میذاری اجرا

به همه خواسته هاتم میرسی اونم ببخشدا به غلط کردن میفته