2777
2789
عنوان

امشب برای همیشه از خیانت حضوری شوهرم مطمن شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4902 بازدید | 138 پست
اگه مردی عاشق همه چی زنش باشه چطور میتونه بهش خیانت کنه؟؟

ببین عزیزم من ۱۶ سالی هست ازدواج کردم و خداروشکر همسرم اصلا اینکاره نیست ولی یکی از فامیلامون همسرش خیلی زیبا بود خیلی،و صدها برابر از خودش سرتر بود و واقعا هم همسرش رو دوست داشت ولی متاسفانه بشدت تنوع طلب بود و هر روز با یه نفر،همسرش خیلی به پاش موند با اینکه خیلی اذیت شد ولی متاسفانه این یه بیماریه که بعضی از مردا دارن این خانم جدا شد ولی از نظر من این آقا هنوزم عاشق زنشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوونی تو زندگی تو بزار پای یه نفر اخرشم اینطوری کنه باهات همیشه طناب دارتو کسی می بافه ک از همه ی دن ...

خدایی هست 

خدا میبینه 

خدا جبران میکنه برات 

میگذره ردش میمونه تا ابد 

یاد میگیری بت نسازی اعتماد نکنی محبتت حروم نکنی

مبتدی رفتم هزینه خیلی کم ینی نداد گفت فقط در حد تومن میدم دیگه برا وسایل گفت پول ندارم

من تقریبا خودم تا یه حدی بلدم کیک و شیرینی و حلوا میپزم ولی میخوام یکم حرفه ای تر یاد بگیرم حرفه ای هزینش زیاده ؟وسایل چیا لازمه البته وسایل کارم دارم میخواستم نرو نواقصاتم چی هستن

خدایی هست خدا میبینه خدا جبران میکنه برات میگذره ردش میمونه تا ابد یاد میگیری بت نسازی اعتماد نکنی م ...

دیگه از من‌چیزی نمونده 

خدا هم جبران کنه دیگه دیره…

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

کاش می تونستم مثل خیلی از زنای مستقل دست بچمو بگیرم و‌اونو مثل یه تیکه اشغال پرت کنم از زندگیم بیرون

عریزم دلت شکسته ولی اینو بدون مشکل تو نیستی که همسرت اینجوری میکنه، لیاقتت رو نداره.

کاش می تونستم مثل خیلی از زنای مستقل دست بچمو بگیرم و‌اونو مثل یه تیکه اشغال پرت کنم از زندگیم بیرون

از خدا کمک بخواه بعضی وقتا ی جوری کمکم کرده که خودمم درتعجبم کت چطور اینجوری شد 

من تقریبا خودم تا یه حدی بلدم کیک و شیرینی و حلوا میپزم ولی میخوام یکم حرفه ای تر یاد بگیرم حرفه ای ...

صفحه گردون کیک ، پالت و کاردک و وسایل خامه کشی اره کیک بری رنگ ژله ای  و‌یه چن تا وسایل دیگه ک الان خاطرم نیس 

از خدا کمک بخواه بعضی وقتا ی جوری کمکم کرده که خودمم درتعجبم کت چطور اینجوری شد

ن نفرینش میکنم ن دیگه ازش متنفرم این مدتم فقط خودمو داشتم گول میزدم ک فقط برا سرگرمی در حد چت بوده 

فقط کاش خدا یه جوری کمکم کنه از زندگیش برم بیرون همین 

صفحه گردون کیک ، پالت و کاردک و وسایل خامه کشی اره کیک بری رنگ ژله ای و‌یه چن تا وسایل دیگه ک الان ...

اینارو میتونی آروم آروم بگیری من اینارو یدونه یدونه خریدم ۵ ساله میخرم تازه تقریبا نکمیلش کردم 

دیگه از من‌چیزی نمونده خدا هم جبران کنه دیگه دیره…

ی وقت با خودت فک میکنی یعنی میشه ی روزی من با این درد کنار بیام ی روز آرامشم برگرده و ...

خدا بهت آرامش رو برمیگردونه عزیزم 

فقط خاسته بهت یادآوری کنه تو تو این دنیا تنها تنها هستی الکی دنبال آدمای دوزاری نباشی خاسته بگه برو برا خودت زندگی کن از خودت نزن خودت با ارزشی زندگی کن نه پس انداز برا نر 

ن نفرینش میکنم ن دیگه ازش متنفرم این مدتم فقط خودمو داشتم گول میزدم ک فقط برا سرگرمی در حد چت بوده ف ...

خدا بزرگه امیدوارم جوری کمکت کنه که اصلا فراموش کنی دردها و زخم هایی که شوهر نامردت بهت زده 

خودمم دارم جدا میشم خیانت دیدم اونم یازده سال اونم ماههای اول زندگی ببین درد خیانت خیلی درد بدیه مغز برای التیام خودش دست به کار میشه و با گول زدن و قصه های دروغی می‌خواد خودش رو آروم کنه متاسفانه منم مثل تو بودم فکر میکردم اگرم خیانت میکنه حداقل س ک س نداره باهاشون اما دور از جونت خریت من بود مردها فقط به ی دلیل سمت جنس مونث می‌رن اونم فقط برای رفع نیازشون و حس رضایت تنوع طلبی شون باید ی جایی بپذیریم خداروشکر من بچه نداشتم ازش فعلا هفت ماهه که اومدم خونه ی مادرم برای جدایی بعضی وقت ها به کاراش و خیانت هاش فکر میکنم از شدت ناراحتی و عصبانیت گریه میکنم داد میزنم حتی به خودکشی فکر میکنم آخه گناه من چی بود که با من اینکارها رو کرد اما بعدش بهش فکر میکنم اون رو ی مریض میبینم که واقعا هم اینطور بود ی بیمار و اعتیاد شدید به هوا و هوس من فقط ی آدم اشتباه رو انتخاب کردم