2777
2789
عنوان

ایا همسرم دنبالم خواهد امد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 184 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین مگه شما پولشو داده بودی ک به نامت بود؟

مگه  باید  ایشون  پولشو  بدن  تا بنام  این  بزنه؟؟؟شوهرخاهرم   سه تا زمین  و یه ماشین  و یه  خونه داره  همشم  ب اسم  خاهرمه 

چ ربطی  داره

فقط حیدر امیرالمومنین است

اسی  با وساطتت ی دوستی برگرددد خونت دمه عیده بهترین فرصته نه فامیل تو باشه نه فامیل همسرت دوست خانوادگی باشه عالیه خودت به طریقی،در جریانش،بزارررررر دیقه هم خونت رو ترک  نکن

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
تولد همسر منم هست امروز

بهش زنگ بزن تبریک بگو یکم اروم باش باهاش و ابراز دلتنگی کن وقتی برگشتی خونه دلیل این طلا ها و ماشین و اینارو ته توشو در بیار

شاید به کسی خاستع قرض بده اما شما ندونی ناراحت نشی

نمیشه یک طرفه قاضی رفت 

خوشگل خانوم تولدت مباارک...از ته دلم دعا میکنم به تموم خواسته هات برسی❤

ممنونم خانم گل  سپاس از دعای قشنگت مهربان جان😘❤

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

اگر زندگیتون خوب بوده بچسب به زندگیت اگر نه ولش کن طلاق بگیر

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

کسی که خونه راترک میکنه میره دیگه برا طلاق یا اگه هم میره میدونه که شوهرش مغرور نیست میاد دنبالش حالا اگه نیمد و خودت رفتی که بدتر سنگ رو یخ میشی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بهش زنگ بزن تبریک بگو یکم اروم باش باهاش و ابراز دلتنگی کن وقتی برگشتی خونه دلیل این طلا ها و ماشین ...

خوب من پریشب رفتم که حرف بزنم حل بشه گفت نمیام دنبالت، دیگه خونه خانوادتم نمیام، ازین به بعد ماهی ۲ بار با دوستامم، دیگه خرجی بهت نمیدم، از کارمم پشیمون نیستم ناراحتی بمون خونه پدرت

مگه  باید  ایشون  پولشو  بدن  تا بنام  این  بزنه؟؟؟شوهرخاهرم &nbs ...

خیلی محدودن این موارد 

ماشین ک دیگه ندیدم به اسم این یا اون بزنن مال هردوتونه دیگه

شاید شوهرش از اول دلش نمیخواسته بزنه ایشون اصرار کردن حالام زده زیرش

تولد همسر منم هست امروز

تولدشون مبارک باشه عزیزم.بنظرم امروز بهترین موقعیته تولدش رو تبریک بگو شما که عاشق هم هستید حیفه.ان شاالله که زودتر آشتی کنید عزیزم😘بنظرم امروز بهش تبریک بگو همه چی درست میشه  

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.