2777
2789
سلام دوستان از دغدغه های بارداریتون بگید. کاشکی چه کاری انجام می دادید و چه کاری انجام نمی دادید. توصیه های مذهبی و معنوی توصیه های مادی و جسمی در کل برای اینکه دوران خوبی برای هر دو باشه چه پیشنهاداتی می دید . ممنون میشم .
ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.
تاپیک خوبی میشه. من قرآن خوندنو توصیه میکنم الان که هفته25 هستم 4جزقران وخوندم تا آخ بارداریمم ختم میکنم میکنم ایشالا. ازوقتی که باردارشدم نمازصبم قضانشده درصکرتی که قبلا یکی بود پنج تا نبود میخوندم. توصیه جسمی تغذیه ای هم که دیگه همه واردن

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دانا جون خوش به حالت منم قران رو شروع کردم ولی نماز صبحم هنوز قضا می شه اونم به خاطر اینه که شب دیر می خوابم
ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.
عزیزم اگه 40شب مشت سرهم یه کاریو انجام بدی محاله دیگه ترکش کنی. منم دیگه خودبخود بیدارمیشم هرساعتی هم که بخوابم

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

اگه موضوع خاله زنکی یا عکس بازی یا دورهمی بود الان شلوغ بود اینجا عجیب هااااااااا
دوس داشتم قرآن زیاد بخونم نشد دوس داشتم زیاد پیاده روی کنم نشد دوس داشتم چیزای مقوی بخورم نشد دوس داشتم شاد باشم نشد دوس داشتم هر لحظه با نی نی تو شکمم حرف بزنم نشد کل بارداریم یا خابیدم یا بالا آوردم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

من از بارداریم فقط یه چیزو دوس داشتم شکم قلنبم رو 24 ساعت نگاهم بهش بود خیلی گرد بود آخه دلم براش تنگ شده خخخ بقیه بارداریم کوفت بود

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

من الان هفته 38 هستم از اول بچگیم که به نمازم حساس بودم کلا قضا نمیشه کارهایی که اضافه کردم: هر روز زیارت عاشورا خوندم از ماه چهارم به بعد، 3 دور قرآنو ختم کردم که آخرین صفحات دور سوم امروز تموم شد، هیچ جای مشکوکی غذا نخوردم حتی غذای نذری هم نگرفتم از کسی و... کارهایی که نکردم: با نی نی کم حرف زدم پیاده روی کم کردم دوست داشتم غیبتو ترک کنم که نشد و...
من اگه یه بار دیگه حامله بشم اینقدر نمیخورم و به توصیه کسایی که هی میگن اینو بخور اونو بخور گوش نمیدم تو بارداریم بیست کیلو وزن اضافه کردم اونوقت بچم فقط 2/800 بود
پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...