2777
2789
ببخشید ولی تو این شرایط چرا بچه میخوای؟ 

لطفا نپرس... دیروزم شرایطم رو توضیح دادم بجای راهکار ی خانومی اومد برام اظهار تاسف کرد و دلمو شکوند

۳صفحه براش توضیح دادم ک چرا بچه میخوام ک قانع شد

تا وقتی جای کسی نباشی نمیتونی بفهمی شرایطش رو

همه ی بار ی زندگی روی دوشه منه تنهایی شوهرم هیچی براش مهم نیست منم میگفتم تا خونمو بزرگ نکنم بچه نمیارم تا شاغل نشم مستفل نشم نمیارم تا ۵سال نگدره نمیارم انقدر ازاین افاده ها داشتم تو نامزدی و اوایل زندگی ولی وقتی زندگیم رو دیدم از نزدیک با همه ی سلولهای بدنم فهمیدم ک فکرهایی ک تا اونروز میکردم فقط خیالبافی بوده مثل توفیلمها و اون ادم پولدارها

زندگی واقعی اونم از نوع ایرانی خیلی محدودیت داره و پر از اجباره☹

هرچند ک اگ بانامزدی حساب کنم بعد ۵سال برای بچه دارم اقدام می کنم

لعنت ب این دنیا

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
لطفا نپرس... دیروزم شرایطم رو توضیح دادم بجای راهکار ی خانومی اومد برام اظهار تاسف کرد و دلمو شکوند ...

من قضاوت نکردم عزیزم فقط سؤال شد برام.. هرکسی صلاح زندگی خودشو بهتر میدونه.. از خدا میخوام به دلتون آرامش و احساس خوشبختی بده

حرفی بزن!!  چیزی بگو!! کاین بغض در من بشکند...بغضی که دارد از درون، دور از تو می‌ترکاندم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قضاوت نکردم عزیزم فقط سؤال شد برام.. هرکسی صلاح زندگی خودشو بهتر میدونه.. از خدا میخوام به دلتون ...

ممنون🙏همچنین🌹

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜