2777
2789
وای عزیزم😔

من خوبم 

من یه بچه اضافی بودم😁

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من یکماهه متوجه شدم😥😥

چه سرطانی؟

انشالله هرچه زودتر سلامتتو بدست بیاری

چ علائمی داشتی

منم مشکوکم ولی میترسم برم دکتر

ما کوچیکا خدامون بزرگه   کاربر آنا 767676 سابقم فقط اون خط فاصله اضافه شده  کی میگه خدا رو نمیشه دید؟؟؟ من سالهاست خدا رو تو چشمان مادرم میبینم   من به قربان خدا چون که مرا که غمگین دید بهر خوشحالی من، در دلم انداخت تورا.....  
خدا شفاشون بده بحق علی. سرطان چیه؟

سرطان خون دارم

همش خون بالا میارم خیلی میترسم😥😥

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
من خوبم  من یه بچه اضافی بودم😁

ولی بنده اضافی خدا که نبودی

ناشکری نکن😔

ما کوچیکا خدامون بزرگه   کاربر آنا 767676 سابقم فقط اون خط فاصله اضافه شده  کی میگه خدا رو نمیشه دید؟؟؟ من سالهاست خدا رو تو چشمان مادرم میبینم   من به قربان خدا چون که مرا که غمگین دید بهر خوشحالی من، در دلم انداخت تورا.....  
چه سرطانی؟ انشالله هرچه زودتر سلامتتو بدست بیاری چ علائمی داشتی منم مشکوکم ولی میترسم برم دکتر

من همش خون بالا می اوردم

خون دماغ میشدم

سردرد وسرگیجه

من سرطان خون دارم

خدانکنه😣😣😣😣

سرطان خون دارم همش خون بالا میارم خیلی میترسم😥😥

سرطان خون دارید؟یعنی ازمایش دادید یا خودتون میگید.ازمایش بدید شاید یه جای بدنتون درگیره درمانش کنید شاید اصلا سرطان نیست

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔
سرطان خون دارم همش خون بالا میارم خیلی میترسم😥😥

خون بالا آوردن که برا سرطان خون نیس عزیزم مطمئنی😶

من خوبم  من یه بچه اضافی بودم😁

هیچکس اضافی نیست. خدابزرگه فقط به خودش توکل کن. عمردست خداست.شاید منی که الان سالمم کمتراز شماعمرکنم

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
ولی بنده اضافی خدا که نبودی ناشکری نکن😔

نه ولی کاش همون اول سقط میشدم و این همه درس نمیخوندم

سلول سرطانی تو بدن همه هس ولی بعضیا مقاومت بدنشون پایینه نمتونن ا بین ببرنش یا یه چیزی تحریکش میکنه زیاد میشه مثه کپک مثه غذای سوخته....

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...
روده متاستاز داده به کبد و لوزالمعدشم درگیر کرده و لنفشم همینطور😢😢😢😢

دقیقا مثل عمه من و متاسفانه بعد از ۹ ماه زجر و درد دیروز فوت کرد حتی عملشم نکردن شیمی درمانیشم نکردن گفتن فایده نداره انشارله که مریض شده خوب بشه

سرطان خون دارید؟یعنی ازمایش دادید یا خودتون میگید.ازمایش بدید شاید یه جای بدنتون درگیره درمانش کنید ...

نه عزیزم دارم خودمم دانشجوی پرستاری ام😊

دقیقا مثل عمه من و متاسفانه بعد از ۹ ماه زجر و درد دیروز فوت کرد حتی عملشم نکردن شیمی درمانیشم نکردن ...

😢😢😭😭😭😭خدایا من عاشق خالمم یعنی کل زندگیمون غم شد بعد این خبر

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔