2777
2789
بابا منم سرطان دارم انگارچیه😢😢😢

شوخی میکنی😳

ما کوچیکا خدامون بزرگه   کاربر آنا 767676 سابقم فقط اون خط فاصله اضافه شده  کی میگه خدا رو نمیشه دید؟؟؟ من سالهاست خدا رو تو چشمان مادرم میبینم   من به قربان خدا چون که مرا که غمگین دید بهر خوشحالی من، در دلم انداخت تورا.....  
از بس اذیتش کردن . من به شدت به تاثیر فشار روحی رو مشکلات جسمی اعتقاد دارم

چرا کی اذیتش کرد مردم دوسش داشتن

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اذیت؟🤨

همش ازش انتقاد میکردن

همش میگفتن کاراش تقلیدی بیش نیست ..

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
لعن به سرطان 😔😔😔خاله جوون من ۴۰ سالشه سرحال و شاد تازه فهمیدیم سرطان زده به همه جای بدنش چند وقت ...

آخی

چه سرطانی؟

😢

خدا شفابده

ما کوچیکا خدامون بزرگه   کاربر آنا 767676 سابقم فقط اون خط فاصله اضافه شده  کی میگه خدا رو نمیشه دید؟؟؟ من سالهاست خدا رو تو چشمان مادرم میبینم   من به قربان خدا چون که مرا که غمگین دید بهر خوشحالی من، در دلم انداخت تورا.....  
عه چیا گفت

هیچی میگفت به من گفتن یه ماه بیشتر زنده نمیمونی ولی من مبارزه کردم به عشق هوادارام وقتی میدیدم که با اهنگم دابسمش درست میکنن خیلی لذت میبردمو روحیه میگرفتم الانم بعد دوسال حالم خیلی خوبه

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
بابا منم سرطان دارم انگارچیه😢😢😢

وای عزیزم😔

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
شوخی میکنی😳

بله من یکماهه متوجه شدم😥😥

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
عه چیا گفت

هیچی میگف دوس نداشتم این خبر بدو بدم ب مردم ..،

بعدش ی جا گفت میگن اگه سرطان داشته باشی و با فشار زیاد ی کاریو بخونی سکته میزنی...منم تو کنسرتم یکی از ترکام دچار همین موضوع شده بودم..

میگف دکتر گفت ی ماه دیگه زنده نیستم ولی سعی کردم با عشق ب مردم فک کنم و .،،

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
ای وای خدا شفا بده  چقدر سخته😢😢 قبل اینکه اینطوری بشه علائم نداشت ک زودتر متوجه بشن؟

نه طفلی فقط یهویی اشتهاش خیلی کم شد شکمش عین زنای حامله شده

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔