2777
2789
خون بالا آوردن که برا سرطان خون نیس عزیزم مطمئنی😶

بله من داشتم😪

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
هیچکس اضافی نیست. خدابزرگه فقط به خودش توکل کن. عمردست خداست.شاید منی که الان سالمم کمتراز شماعمرکنم

خدانکنه این چه حرفیه😣😣😣

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢😢😭😭😭😭خدایا من عاشق خالمم یعنی کل زندگیمون غم شد بعد این خبر

ماهم تو این ۹ ماه درکنار عمم اب شدیم خییلی درد کشید هممون داغونیم هنوزم باور ندارم که دیکه نیست شده بود استخون خالی پریشب از تشنگی گریه میکرد ولی یه قطره ابم نتونس بخوره تشنه تموم کرد 😣😣

ماهم تو این ۹ ماه درکنار عمم اب شدیم خییلی درد کشید هممون داغونیم هنوزم باور ندارم که دیکه نیست شده ...

الهی بمیرم😢😢😢😭سرطلنش چی بود دقیقا.منم خالم اصلا اشتها نداره میگه انقدر بی جون شدم احساس میکنم با یه سرما میمیرم

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔
الهی بمیرم😢😢😢😭سرطلنش چی بود دقیقا.منم خالم اصلا اشتها نداره میگه انقدر بی جون شدم احساس میکنم با ...

سرطان روده و زده بود به کبدش و لوزالمعده همون روز اول دکتر گفت نهایتش ۹ ماه دام بیاره که همینجورم شد این اخریا زده بود به مغزش دورش بگردم دیکه نمیشناختمون😣😣

دوساله که مربضه

خب اگه یادتون باشه حدود سه سال پیش اوج شهرتش بود که بلافاصله هی به خاطر کنسرتش و اشعارش زیر سوال بردنش

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
خب اگه یادتون باشه حدود سه سال پیش اوج شهرتش بود که بلافاصله هی به خاطر کنسرتش و اشعارش زیر سوال برد ...

اره عزیزم یادمه

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
بابا منم سرطان دارم انگارچیه😢😢😢

توسنای پایین مث شماها درمانش خیلی راحتتره میدونی چیه همه فک میکنن ازشون دوره سرطان ولی تواین دوره زمونه دیگ هیچ چیزی تعجب نداره انشالله هرنوعش که داری زود زود ریشه کن میشه ازوجودت

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
توسنای پایین مث شماها درمانش خیلی راحتتره میدونی چیه همه فک میکنن ازشون دوره سرطان ولی تواین دوره زم ...

خیلی ممنونم 

من به انداز کافی عمرمو کردم