2777
2789

سلام ببخشید که دارم اینجا کامنت سوال میذارم مطرح کردم کسی جوابمو نداد میشه جواب سوالمو بدین ممنون 🙏🏻....... من ماه قبل اقدام به بارداری داشتم از روز تخمکگذاری یک روز در میان تا اخر .....بعد من ۲۳اسفند باید پری میشدم نشدم بعد من کاملا یادم رفته بود این داستان هارو ۲۵اسفند گردگیری کردم تخت و بلند کردم و دلاور را بلند کردم ....بعد فردا صبحش انگار با تبر زده بودن تو کمرم و من درد خیلی زیاد داشتم در حدی که سه تا ژلوفن خوردم ولی الان روی نوار(واقعا شرمنده که میگم) انگار یک تیکه به اندازه نصف بند انگشت جیگر با رنگ صورتی کمرنگ بود .......میخواستم بدونم که ایا سقطه یا عادیه ؟ و اینکه من تو این تایم کاملا هرروز تو غذامم مقدار خیلی کم زعفران استفاده میکردم (نگین چجوری یادت رفت درگیر توهمات ایا من کرونا دارم شده بودم) ممنون

وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۷ ده کیلو اضافه وزن 😝من میتونم🤞🏻🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من شنیدم برا پسر دارشدن باید دخول عمیق باشه اگه ناخواسته باشه بچه دختر میشه

خب مگه حتمن باید تو خواسته دخول عمیق باشه کلن همه عمیق انجام میدن دگ😐😐😐

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
سلام ببخشید که دارم اینجا کامنت سوال میذارم مطرح کردم کسی جوابمو نداد میشه جواب سوالمو بدین ممنون 🙏 ...

امکانش هس باید سونو بدی مشخص میشه

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
خب مگه حتمن باید تو خواسته دخول عمیق باشه کلن همه عمیق انجام میدن دگ😐😐😐

عزیزم موقع که اسپر خارج میشه اگه دخول عمیق باشه بچه پسره ولی اگه اسپرم بین راه یا بیرون ریخته بشه ولی بره داخل بچه دختره البته شنیدم