2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 27 پست
عزیزم موقع که اسپر خارج میشه اگه دخول عمیق باشه بچه پسره ولی اگه اسپرم بین راه یا بیرون ریخته بشه ول ...

منم یچیزایی شنیدم ک سرعت اسپرم y بیشتره و عمرش کوتاه تر و عمیق باشه طبیعتا پسرا زودتر ب تخمک میرسن و...ولی درنهایت خواست خدا ارجحیت داره

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یچیزایی شنیدم ک سرعت اسپرم y بیشتره و عمرش کوتاه تر و عمیق باشه طبیعتا پسرا زودتر ب تخمک میرسن و ...

اره دقیقا منم همینو شنیدم .اونکه صدردصد ولی من دلم پسر میخاس میخواستم سعی خودمو بکنیم ولی الان که ناخواسته بوده 😔

اره دقیقا منم همینو شنیدم .اونکه صدردصد ولی من دلم پسر میخاس میخواستم سعی خودمو بکنیم ولی الان که نا ...

انشالله ک ی گل پسره سالم و تپلیه😍😍😍

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
اخه من شنیدم برا پسر دارشدن باید دخول عمیق باشه اگه ناخواسته باشه بچه دختر میشه

ما ناخواسته نبود ولی هیچی رعایت نکردیم برا پسر شدن ولی پسره

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
اره دقیقا منم همینو شنیدم .اونکه صدردصد ولی من دلم پسر میخاس میخواستم سعی خودمو بکنیم ولی الان که نا ...

عزیزم نهایت خواسته خداست من یک سال رژیم گرفتم همسرم کلی چیزای مقوی میخورد و آزمایش اسپرمش عالی بود طوری که دکتر میگفت کم پیدا میشه مردی با این کیفیت اسپرم بالا تخمک گذاری و همین عمیق بودن و همه چیز رو کاملا رعایت کردیم خیلی از خدا خواستم اما بچم دختر بود خیلیا هم ناخواسته بدون رعایت هیچ نکته ای پسردار شدن فقط از خدا بخواه صلاحت باشه حتما بهت میده.

لا تقنطوا من رحمت الله