2777
2789

خیلی وقته تو فکرشم،شما ها نظر بدین،فکر میکنید استقبال بشه از کارم؟

فرصت زنده بودن و از دست نده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

اگر کارای خاص و تک رو با قیمت مناسب بزنی اره چرا ک نه 

ولی قیمت رو ن خیلی ارزون بزن ن خیلی گرون مناسب

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋

عزیزم بستگی به تبلیغاتت داره و این که سعی کنی حتما تن خور کارها باشه بیشتر مورد پسند هست و باید این رو هم بدونی ممکنه یه مدت زمان ببره تا جا بیفتی و اعتماد کنند بهت ، پیشاپیش برات آرزوی موفقیت دارم 🌺

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺

1_تبلیغات..

2_زبون تجارت(بازایابی)

3_لوگو ونشان خاص(چیزی که تو ذهن آدم بمونه)

4_کیفیت بالا و قیمت خوب(اگر گرونم باشه ملت میخرن چون بهشون خودتو ثابت کردی وجنس با کیفیته)

5_زدن حرف به صورت رک!( بی احترامی نشه ولی اگر نتونین حقتونو بگیرین ضرر میکنین)

6_تخفیف همیششششه جایگاهش رو حفظ کنه..(یه روس واسه این کار دارم محشررر)

7...

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
عزیزم بستگی به تبلیغاتت داره و این که سعی کنی حتما تن خور کارها باشه بیشتر مورد پسند هست و باید این ...

ممنونم عزیزدلم،ایشالا که بتونم

فرصت زنده بودن و از دست نده