2777
2789
عنوان

سلام بچه ها.. ماهی صبور اهوازی ام بیاید 🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 53 پست

من اینایی ک واس خرید لباس و چیزای بی مورد میرن بیرون فحش میدم.😐

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه بیرون میرید این روزا که مانتو خیلی لازمتونه

اهواز واقعا خطرناکه این روزا برای خرید

بهترین لطفی که می تونیم به کادر درمان توی این روزها بکنیم اینه که در منزل بمونیم

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
شما ک قرار نیست جایی بری،مانتو واس چیته!؟

نه عید دیدنی هم فامیلی کنسل کردیم.. واسه سوپری و خرید والا از اول کرونا من خونم

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
منم اهوازم ولی کولر نزدیم خدایی هوا خیلی خنکه تو خونه.بیرونو خبر ندارم

ما الان یه هفتس کولر میزنیم بخدا مردم از سرمای کولر ولی پسرم خیلی گرماییه اون روشن میکنه  

خدایا بابت همه چی شکر   
والا من هرچی پیج دارم میگن مغازه ها رو بستن فقط فروش انلاین ولی چطوری تا حالا زمستونه میپوشیدی؟ من ...

چون نمیخواستم بازار برم میپوشیدم زمستونه با اینکه گرم بود.. ولی دیگه غیر قابل تحمل شده

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
آی ام بی نهایت جذاب و تو دل برو و باحال خود شیفته م خودتی😝

😂😂😂

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
 تو هنو درست نکردی 🤐

خواهری برات صلوات فرستادم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
قول میدم تند برم و بیام. فقطقم بازار رضا میرم. 

خب کلا بیرون نرس مانتومیخوای چیکار دختر

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند