2777
2789
عنوان

سلام بچه ها.. ماهی صبور اهوازی ام بیاید 🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 53 پست
بلد نیستم مامانم همیشه برامون درست میکنه الانم قرنطینه ایم نمیرم خونه مامانم . کاش تموم شه این کرونا ...

کاری نداره سبزیشو سرخ کن. سیر و تمر هندی هم بزن. ماهی سرخ کن بنداز توش 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کیانپارسم خیابون چندین شما.خونه واسه رهن قیمت مناسب چقده تو کیانپارس؟

رهن کامل؟ من هجده ام. والا دقیق نمیدونم. ولی یادمه پارسال شوهرم می‌گشت. خونه های 150 متری لوکس 200 میلیون با ماهی دوتومن بود خ 9. .. خونه های ده سال ساخت هم سمت فلکه دوم هم 60 میلیون با ماهی یک و پنصد 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
رهن کامل؟ من هجده ام. والا دقیق نمیدونم. ولی یادمه پارسال شوهرم می‌گشت. خونه های 150 متری لوکس 200 م ...

یا علیییی.من خودم خیابون 8ام منازل سازمانی.موندم اینجا وقتمون تموم شد کجا بریم😢😢

یا علیییی.من خودم خیابون 8ام منازل سازمانی.موندم اینجا وقتمون تموم شد کجا بریم😢😢

خب کیان آباد. یا کمپلو شمالی خونه های قشنگ و دلبازی داره.