2777
2789
عنوان

سلام بچه ها.. ماهی صبور اهوازی ام بیاید 🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کلا بیرون نرس مانتومیخوای چیکار دختر

خرید خونه با منه.. شوهرم پنج بعداز طهرا میاد.. 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
بابا من اهوازم کجا اتیش شد چخبرتهههههه

با این مانتوم آتیش شده خوووو.. زمستونه اس.. از تنگی نفس کرونا نمیرم از این مانتوم ميميرم 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 

بخدا اینقد خجالت میکشم برم بیرون.. همش فکر میکنم میگن این چشه نفهمه دلش خوشه اومده 😕.. ولی واقعا دیگه نمیتونم این مانتومو تحمل کنم. نمیدونم چکار کنم. خاهرم میگه بازار رضا هیشکی نیست. گفتم سریع برم اونجا و بیام. ا

میگم راسته که کیانپارس تعطیله؟مغازه هاشو میگم

خاهرم میگه کیانپارس از فلکه سوم بستن. از این سنگ بزرگا گذاشتن رو جاده.. از طرف حادخ ساحلی هم سنگ گذاشتن. 

بخدا اینقد خجالت میکشم برم بیرون.. همش فکر میکنم میگن این چشه نفهمه دلش خوشه اومده 😕.. ولی واقعا دی ...

خب اگه انقد مجبوری یه ساعت برو وبرگرد ولی چجوری میخوای پروف کنی  

خدایا بابت همه چی شکر   
خب اگه انقد مجبوری یه ساعت برو وبرگرد ولی چجوری میخوای پروف کنی    

وی راس میگی 🤪 خاک بسرم نمیرم. از خاهرم مانتو میگیرم. خوب شد گفتی