2777
2789

میخوام هر کس هر هنری داره اینجا به اشتراک بزاره.از هنر های آشپزی که بقیه هم استفاده کنن

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤

اول خودم میزارم.

من پیاز چیپسی درست کردم.رفتم چند کیلو پیاز گرفتم.خلالی کردم.بعد شستم.بعد ریختم توی آب و نمک که ۱۰ دقیقه بجوشه.بعد ریختم داخل روغن داغ و سرخش کردم.بزارید توی فریزر تا ماه ها میمونه.خیلی هم خوشمزست😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خودم میزارم. من پیاز چیپسی درست کردم.رفتم چند کیلو پیاز گرفتم.خلالی کردم.بعد شستم.بعد ریختم توی ...

ایول ...ظرفت پلاستیکیه ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ایول ...ظرفت پلاستیکیه ؟

آره عزیزم.داخل پلاستیک فریزر هم میشه نگه داشت.بیرون خیلی گرونه پیاز چیپسی

خام خام چیپس پیاز رو میخوری؟یا میریزی توی غذا؟

نه عزیزم توی غذا و برای تزیین رو غذا

اول خودم میزارم. من پیاز چیپسی درست کردم.رفتم چند کیلو پیاز گرفتم.خلالی کردم.بعد شستم.بعد ریختم توی ...

عزیزم این پیاز سرخ شده و نگهداری زیادش سرطان زاست همیشه تازه تهیه کنید زیادم سرخ نکنید 

به میخرم، با دنده درشت رنده میکنم، میزارم شوفاژ خشک بشه بعد بصورت چای به استفاده میکنم.

کیسه چای نپتون درست میکنم، ۱ ق چای به یا سیب یا انواع گیاهها میریزم داخلش و میدوزم میشه چای کیسه ای.

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
عزیزم این پیاز سرخ شده و نگهداری زیادش سرطان زاست همیشه تازه تهیه کنید زیادم سرخ نکنید 

نه گلم برای مثلا ۲الی ۳ماه.همه چیز زیاد فریز کردنش بده