2777
2789
عنوان

یه حس ششم مهربون میاد لطفا🥹🥹

63 بازدید | 14 پست

من کی مامان میشم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالله به زودی ...فقط از خود خدا بخواه خودشم از ته دل و تامام

خسته شدم دیگه😭

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

فضولی نباشه بچه دار نمیشین مثلا خودتون یا همسرتون مشکلی دارین؟

مشکلی نداریم نمیشه 🤕

ده کم آوردم 

خوب اگه مشکلی ندارین که منتظر خبرش باش

پنج ساله منتظرم...

مشکلی نداریم نمیشه 🤕ده کم آوردم

من و همسرم هر دو تا مشکل داشتیم من کلا تخمک نداشتم🤭همسرم هم اسپرماش خیلی ضعیف و کند بودن .دو سال و نیم تمام هر دکتری رو رفتیم از این سوراخ به اون سوراخ ینی راهی نبود که امتحانش نکرده بوده باشیم راز و نیاز، طب سنتی، طب سوزنی، عطاری، دکترها، یا هر کی هر چی میگفت فوری انجامش میدادیم ولی نمیشد که نمیشد اما نا امید نمیشدیم بالاخره خدا یه پسر فسقلی بعدش یه دختر فسقلی بهمون داد فقط با توکل بخدا و بدون شک به دلت راه بده که این ماه خبر بارداری رو به همسرت میدی

هر دو تاتون دکتر اینا رفتین؟ آزمایش سونو دادین؟

اره سونو هام همچی عالین شوهرمم همینطور

من و همسرم هر دو تا مشکل داشتیم من کلا تخمک نداشتم🤭همسرم هم اسپرماش خیلی ضعیف و کند بودن .دو سال و ...

خدا برات حفظشون کنه

انشالله همینی بشه که شما میگی دیگه نا امید ناامیدم

نزدیک روزای تخمک گذاریت نزدیکی داشته باش

اینو دکترا بهم یاد داده بودن هر ماه فقط چهار پنج روز دوره طلایی بچه دار شدنه از دو سه روز بعد تموم شدن دوره پریود شروع میشه البته کیت تخمک گذاری هست میتونی از داروخانه تهیه کنی بفهمی کی هست زمانش...قیمتشم کمه 

تو اون زمان طلایی یک روز در میان رابطه داشته باشین 

ببخشیدا رک توضیح میدم بالاخره هر دو تا خانم هستیم گفتم شاید اطلاعاتم به دردت بخوره