2777
2789

من تازه 7 هفته مه شما چی؟؟

دلم بعضی وقتا هم تیر میکشه و 

شما سونوگرافی رفتید؟ ازمایش چیز خاصی نداره انجام بدیم؟ 

من فقط یدوفولیک میخورم

مامانای مهربون برا سالم بدنیا اومدن نینیم یه صلوات میفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 7هفتمه البته باید 8،9هفته باشم آخرین پری 5بهمن بود باید دکتر بری آزمایش بدی من شیاف آمپول میزنم البته من سقط داشتم ولی شما باید ویتامین د بخوری 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
منم تقریبا ۷یا۸ هفته هستم واسه من دکتر مولتی ویتامین +یدوفولیک نوشت

دکتر من نیست با تلفن باهاش صحبت کردم گفت فقط یدوفولیک بخور شما علائم چی داری؟ دلت درد میگیره برا من طبیعی؟

دکتر من نیست با تلفن باهاش صحبت کردم گفت فقط یدوفولیک بخور شما علائم چی داری؟ دلت درد میگیره برا من ...

برو بهداشت آزمایش برات می نویسه خوبه کارت جلوتر پیش می ره نکه دکترت بیاد همین آزمایش بهداشت برات مینویسه

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
منم 7هفتمه البته باید 8،9هفته باشم آخرین پری 5بهمن بود باید دکتر بری آزمایش بدی من شیاف آمپول میزنم ...

من به دکترم گفتم گفت هیچی نمیخواد ازمایش حتی گفت فقط برا غربالگری برو سونو بده؟؟؟ نمیدونم چیکار کنم

منم گاهی یکم دل درد داشتم شبیه درد پریودی ولی کم بود الانم خیلی کمتر شده دکتر گفتن اگر طولانی نیست و لکه بینی نداری مشکلی نداره ولی اگر درد طولانی داری که مدامم باهاته به دکترت بگو زودتر