2777
2789

من شوهرم آدم خوبیه بهم محبت میکنه 

برام خیلی خرج میکنه 

توخونه بهم محبت میکنه 

بهم گیر نمیده در هر صورت خوبه

فقط یه مشکلی که دارم اینه ازم من توقع داره در اقبال خانوادهش از احترام کم نذارم ولی خودش خیلی خیلی معمولی نسبت به پدرو مادرم رفتار میکنه 

مثلا پدرو مادرم میان خونمون اصلا تعارف نمیکنه ولی حتی خواهر مجردش میاد خونمون انقدر تعارف میکنه

مثلا مادرم میاد خونمون کار میکنه اصلا تشکر نمیکنه یا نمیگه نکنید ولی وقتی مادرش میاد خونمون نمیذاره یه لیوان برداره

حالا من عید زایمان میکنم مامانم 10 روز قرار بیاد خونمون چندروز پیش مامانم بهم گفت به شوهرت بگو فقط اخماشو نریزه 

حالا نمیدونم چیکار کنم هر وقت یه اعتراض از رفتارش به خانواده م میکنم قبول نمیکه ومیگه زن و مرد باهم فرق دارن تو رفتار جبهه میگیره حالا بهم گید چجوری بهش بگم 

خودم به ذهنم رسید یه نامه بنویس بذارم تو جیبش رفت سرکار بخونه از ناراحتیام نظر شما چیه؟

منکه حریف این رفتار شوهرم نشدم

در عوض من برای خانواده ش خودمو اصلا به زحمت نمی اندازم

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
منکه حریف این رفتار شوهرم نشدم در عوض من برای خانواده ش خودمو اصلا به زحمت نمی اندازم

ولی من خیلی احترام میکنم و رفتار خوبی دارم اگر نکنم بدتر رفتار میکنه تجربه کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی حرف زدن با مردا بی فایدس

چونکاری ک خودشون دوس دارنو میکنن

همسرت مغروره؟ یا سیاستشه:/

اون فک میکنه خانواده شوهر نسبت به خانواده زن برتری داره و باید بیشتر اخترام بذاره به خانوادش

مردی که نخواد قبول کنه نمیکنه دیگه باز مامانت میاد خونش اخمش میاد پایین. مامان بدبخت من تو خونه خودش شوهرم میاد خونمون اخم شوهرمو باید واسته یکی جمع کنه ازش متنفرم

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

چقدر بده که نمیتونی حرفتو بهش بزنی 😔 

وقتی شوهرت اینقدر در قبال خانوادت میره تو قیافه جا تو بودم نمیزاشتم مامانم بیاد میگفتم پرستار بگیر تا دهنش سرویس بشه . 

ناراحت نشو ولی چرا اخلاق شوهرت اینه میزاری بچه دار بشی ؟ حداقل میتونستی با نیاوردن بچه تنبیهش کنی یکم خودشا جمع کنه بعد اقدام کنی 

اصلاً نقطه ضعف نشون نده
کار خودتو بکن
ببخشیدا ولی انقدر مامانم مامانت اینا کردن جز دعوا و فاصله نتیجه دیگه ای نداره
اون خانواده اشو تحویل میگیره شما هم خانواده ات رو تحویل بگیر و بزار تو چشم بیاد همین
سعی کن کاراتم بریزی سر اونا😊طفلی مادرتو زحمت نده زیاد

محبت زیادی وظیفه میشه عزیزم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

نه منم احترامو میذارم ولی خودمو اذیت نمیکنم

مثلا برای غذا میخان بیان میگم از بیرون بگیر من با بچه سختمه ولی برای خانواده م خودم درست میکنم. اعتراض هم بکنه میگم مادرت کمکم نمی کنه که سختمه.

یا مثلا اش بپذم یا عصرونه دعوت کنم، مادرشو نمیگم میگم رسمی نبود ک

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

حرفها تو بهش بگو ومثل قبل به خانواده خودش احترام بزار'بَلکَم که شرمنده رفتاراش بشه ورفتارهاشو درست کنه

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
مردی که نخواد قبول کنه نمیکنه دیگه باز مامانت میاد خونش اخمش میاد پایین. مامان بدبخت من تو خونه خودش ...

آخه مامانم هم بهش محبت میکنه 

منم همش باید تعریف کنم از شوهر

یا مثلا بهانه بیار از رفتارش

البته دامادای خودشون سال میاد میره خونه پدر زن و مادر زن نمیره البته خواهرشم به خانواده شوهر اهمیت نمیده

خودمو گذاشتم جای شما 

اگر من بودم  نامه می نوشتم  و  فقط خواسته مو  بدون سرزنش کردن و  مقایسه کردن خودم و ایشون  مطرح میکردم

ولی در کنارشم

اجازه نمی دادم  مادرم بیان منزلمون  و ۱۰ روز ازم مراقبت کنن

دوست نداشتم احترام مادرم  از بین بره یا مادرم معذب باشه  تو خونه ما  ،  و اینکه محبت و لطف مادرم ، ب چشم وظیفه  نگاه شه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بهش بگو اون چند روز مثل مادر خودت با مادرم برخورد کن ک الکی اعصابم بهم نریزه چون بعداز زایمان هر زنی اعصابش بهم ریختس ب هرحال یه طوری توذهنش فرو کن 😄شوهرت حتما ازبدجنسی اینکارو نمیکنه یه چیزایی رو نمیدونه 

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
آخه مامانم هم بهش محبت میکنه  منم همش باید تعریف کنم از شوهر یا مثلا بهانه بیار از رفتارش ال ...

مامان بیچاره من مگه کم محبت میکنه. کلا شوهرم بی چشم و رو هست خانواده شم همینطورن دستتو تا آرنج عسل کنی بندازی دهنشون گاز میگیرن بی چشم و رو ها 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم