2777
2789
من مجردم ولی دلم میخواد وقتی ازدواج کردم کلا جای خوابم جدا باشه از بس بد خوابم به نظرتون شدنیه؟😕

یعنی به سزوصدا حساسی؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما بچه باید بره تو اتاق خودش بعد از شش ماهگی

اصلا جدا خوابیدنو نمیفهمم

من تو بارداری و بدنیا اومدن بچه هام همیشه تو اتاق خودمون تخت خودمون خوابیدیم

بدم میاد از مردایی که حدا میخوابن که نکنه بچه بیدارشون کنه 

البته که عشق و علاقه هم تو وجودشون گویا موج میزنه!!!!!!😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
هیچکدوم . من با کوچکترین صدایی بیدار می شم. به خاطر همین رو تخت م نمی خوابیم هر کی تشک خودش.😁 والا

منم قبلا اینطور بودم بعد بچه انقدر آدم کمبود خواب داره بیهوش میشه بمب هم در کنن نمیفهمه😁

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

یه بار من و همسرم گفتیم مثل این فیلم عاشقانه ها بخوابیم. یعنی نابود شدیم.😅 فرداش رو کلا خوابیدیم تا خستگی شب قبل در بره. چجوری تو بغل هم میخوابید.😁

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
خانما بچه باید بره تو اتاق خودش بعد از شش ماهگی اصلا جدا خوابیدنو نمیفهمم من تو بارداری و بدنیا او ...

منکه خودم میگفتم شوهرم جدا بخوابه چون ۷ صبح میرفت سرکار تا ۸ شب.دیگه بنده خدا رمق نداشت شب تا صبح هم چنددفعه از خواب بپره با صدای بچه

واقعا بعد بارداري جا جدا ميشه😐من هميشه فك ميكردم زن و شوهر تو دوران بارداري خيلي صميمي و عشقول ميشن

همه مثل هم نیستن 

جدی نگیر 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

من شوهرم خرو پف شدید میکنه و دخترمم خیلی دیر می‌خوابه،از خدامه که بر یه اتاق دیگه یا اتاق پسرم بخوابه.البته از وقتی دخترم بدنیا اومده ولی اینم میگه کمرم درد میکنه باید رو تخت بخوابم.هیچی دیگه وقتی میاد دیگه از خروپفش خواب تعطیل😢

چرا  من یه بار قهر کردم بالشت و پتو شو گزاشتم پشت در اتاق یعنی برو پیش من نخواب نصف شب رفتم صد ...

نمیری دختر 🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
یعنی به سزوصدا حساسی؟

نه از این که فک کنم یکی چسبیده بهم بیزارم 

یه شب خواهرم اومد اتاقم خوابید با اینکه کلی هم باهام فاصله داشت تا صبح خوابم نبرد کلا فک کنم عجیب و غریبم😣

نه از این که فک کنم یکی چسبیده بهم بیزارم  یه شب خواهرم اومد اتاقم خوابید با اینکه کلی هم باها ...

تخت عرض ۲ متری بخر😁

نه از این که فک کنم یکی چسبیده بهم بیزارم  یه شب خواهرم اومد اتاقم خوابید با اینکه کلی هم باها ...

منم تنهایی خیلی بهم خوش میگذره

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم