2777
2789
[QUOTE=128722878]گرمی بخور[/QUOصبا ی قاشق شیره انگور میخورم

هرروز عسل و سیاهدونه هم بخورین من تقریبا دوسه ماه عسل و سیاهدونه میخوردم سر قاشقو بزنین به عسل بعد بزنن به سیاهدانه هرچندتا چسبید قورت بده

شکمتو با روغن سیاهدانه یا رازیانه ماساژ بده 

چرا آی یو آی کردی؟ 

😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل شماهم تنبلی تخمدان بود؟؟

من تنبلی داشتم ولی نمیدونم خفیف بود یا نه

و دکتره بهم گفت از بس رحمت داغ بوده بچت سقط شده 

رحممو معتدل کرد بعد ی دارو هم داد برا تنبلی

البته اون ماه باردار نشدم ماه بعد لتروزول خوردم و شدم

پلی کیستیکم شوهرمم کم تحرکی اسپرم داره 😥

خرنوب بگیر پودرش کن به یک اندازه با پودر کنجد و سنجد مخلوط کن هرروز با یک لیوان شیرعسل ولرم شوهرت ناشتا بخوره 

خودتم هربار پریود میشی گرمیجات بخور و همین عسل و سیاهدانه رو تا قبل اقدام هرروز بخور راستی شوهرتم بخوره

ویتامین ای دونفری یک روز درمیون بخورین 

من سه ماه از اون معجون به شوهرم میدادم تحرکش عاااالی شده بود خودمم بعد از سقط دوم تنبلی تخمدان گرفتم و پریهام بشدت نامنظم شدن که رفتم دکتر برا سه ماه دارو داد الان دارم مصرف میکنم در عین حال اقدامم کردیم 

😊
نمیدونم خیلی استرس دارم همش احساس میکنم دیگ نمیشه 

اخ من مطمعن بودم باردار نمیشم

استرس نداشته باش تا تخمک خوب ازاد بشه

سقط. دلیل تخمک یا اسپرم ضعیفه باید خودتو تقویت کنی

اخ من مطمعن بودم باردار نمیشم استرس نداشته باش تا تخمک خوب ازاد بشه سقط. دلیل تخمک یا اسپرم ضعیفه ...

واقعا نمیدونم چجوری خودمو تقویت کنم؟!

تو چایی ک میخورم زنجبیل میریزم .صبا شیره انگور میخورم.

به شوهرم ارده و عسل میدم شکمشو با روغن زیتون ماساژ میدم .دگ نمیدونم چیکار باید بکنم 

واقعا نمیدونم چجوری خودمو تقویت کنم؟! تو چایی ک میخورم زنجبیل میریزم .صبا شیره انگور میخورم. به شو ...

ببین شوهرت باید خودشو با آب سرد بشوره سعی کنه همیشه شلوار تنگ نبپوشه چون گرما باعث تولید اسپرم بی کیفیت میشه  ایشونم عسل و سیاهدانه بخورن خیلی موثره و اون پپدرایی که گفتم عالیه برا کم تحرکی 

زنجبیل خیلی خوبه میتونی دارچین وعسل و دم کرده زعفرونو آویشن هم بخوری اینا برا تقویت تخمدانه برا تقویت عمومی بدنت هم ویتامین d3 حتتتممماااابخوری البته اگه آزمایش بری خیلی بهتره ولی تو این شرایط مراکز درمانی نری بهتره پس قرص ویتامین d3 بگیر هفته ای یک عدد بخور بازم بستگی به دوزش داره قرص فیفول روزی یدونه قرص ویتامین ای آمپول بنروویت یا نئوروبیان هم به تقویت بدن کمک میکنه ایناها رو دکتر به من داد بعد سقطم 

😊