2777
2789

این مطلب را  در گروه پرستاران گذاشته اند...

امسال چهارشنبه سوری متفاوتی رابرگزارکنیم.. به یادعزیزان کادر  درمان وتمامی هموطنانی که براثربیماری کرونا فوت کردند، راس ساعت10شب سه شنبه شب به بالکن هایالبه ی پنجره ی خونه های خودخواهیم رفت ویک شمع روشن خواهیم کردوهمه یکصدا سرود ای ایران ای مرزپرگهر راسرخواهیم دادوبه این گونه هم یادعزیزان ازدست رفته رازنده نگه داشته ایم هم بابازماندگان همدردی کرده ایم وهم حالت هم افزایی روحیه وانرژی به سایرهمطونان داده ایم.... لطفااین پیغام رادرهمه گروههاوبین تمام افرادی که میشناسبدویاواتس آپ دارند، ارسال کنید..

وعده دیدارما سه شنبه ساعت 10شب دربالکن یاپشت بام ویاکنارپنجره های خانه هایمان... 🙏🙏🙏

تورو خدا نظرات این تاپیک رو بخونین ببینین با چه دیوونه هایی داریم زندگی میکنیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4069693/آخه-چطور-همچین-چیزی-ممکنه-شما-باورتون-میشه?page=2

کار در منزل !   بچه ها اینایی که میان تاپیک میزنن به اسم کار در منزل ای دی میزارن براتون و میرید تلگر ام بهتون میگن 30 هزار تومن بریزید به حساب شرکت دانش بنیان تا استخدام بشید , همش کلاه برداریه , اینا یه مشت حروم خور دزد هستن گولشون رو نخورید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 30

التماس دعا برای سلامتی همسرم و خانوادم و خودم🌹❤

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

چند روز وقت داره؟ من ۱

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

میشه تا شبه عید ؟ یا حداقل ۲ شبه دیگه بخونم؟ کنکوریم میترسم نرسم فردا تمومش کنم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
هر وقت تونستی بخون عزیزم ضمنا موفق باشی 

مرسی 😚😙