2777
2789
عنوان

راه حل برای اینجور مردا

221 بازدید | 16 پست

من ادمیم که پر از عشقم و دلم میخواد عشق بورزیم و توجه نشون بدم ولی الان بعد از جریاناتی که با شوهرم داشتیم مثل دعوا و نزدیک به جدایی و ... و تموم بی محلیاش و .... تازه برگشته یکم از اخلاقاش و بگو بخند میکنه ولی عشق نمیده 

خلاصه بگم حتی تا چند وقت پیشم که دعواها تموم شد و حتی اشتیم کردیم حداقل شبا بغلم میکرد موقع خواب,الان هرچی میگم کلن دوری می‌کنه میگه بس که میچسبی  آدم زده میشه در صورتی که بعد دعوا دیگه نه لفظ اومدیم نه بغل زیادی داشتیم الآنم که کلن نه بغل میکنیم نه لفظ میایم نه رابطه جالبی داریم فقط در حد بگو بخند 

میشه راهنماییم کنین چیکار کنم چجوری کم محلی کنم جذبم بشه 

به نظرتون ازش دوری کنم سمتم میاد 

توروخدا کمکم کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم محلی که نه کاری که دوس نداره انجام نده.شوهر من از بوس کردن زیاد خوشش نمیاد ولی چند روز که بوس نباشه خودش شروع میکنه

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

رفتارش باهام خوب شده نسبت به قبل بیشتر حرف میزنه باهام حتی مسخره بازیکن در میاریم ولی احساسات اصلن نداره اصلن بغل و بوس و لفظ و رابطه درست درمون نداریم

کم محلی که نه کاری که دوس نداره انجام نده.شوهر من از بوس کردن زیاد خوشش نمیاد ولی چند روز که بوس نبا ...

آخه خیلی وقته بوسش نمیکنم ولی انگاری براش مهم نیست

آخه خیلی وقته بوسش نمیکنم ولی انگاری براش مهم نیست

همینجوری ادامه بده تا وقتیکه خودش ازت بخواد

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

خب چیکار کنم چجوری دیگه نچسبم ما فقط حرف می‌زنیم اصلن نمیچسبم خیلی وقته 

ولی ازم دوری می‌کنه 

حس میکنم براش اصن مهم نیست احساساتم

و اینکه اینم بگم همش بهش میرسم آب پرتغال بگیرم میوه پوست بکنم و همه کارا رو هم میکنم خودم اکثرا بدون کمکش

میشه راهنماییم کنید چجوری حذبش کنم