2777
2789
عنوان

۳۶۰نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 54 پست
منظور منو بد متوجه شدید🍭

بد متوجه شدن رو ببخش

منظورم ابن بود خواب رو بیخیال شیم

باهم قرآن بخونیم شاید فرجی شه

اون پرستار25ساله ک بخاطر رعایت نکردن هم وطنیام از بیمارها گرفت و فوت کرد دل آدمو کباب میکنه

فقط بخاطر جون هموطنام میخونم

من این آرامش محضو ب تو مدیونم اینروزا خدایا دوستتدارم برای هر آنچه که بخشیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروفه چی؟؟؟؟ برا عکس کاربریه اینجا منظورته؟؟؟؟ برا عکس اینجام یه عکس شیر مردادی گذاشتم بعد یه روز ...

آها ی عکس جالب بزار خب☹🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
انشالله که بهترین کیس گیرت بیاد وخوشبخت ترین بشی.آرزوی خوشبختی ،سلامتی وآرامش توی سال جدید براتون&nb ...

ممنونتم بخاطر سنم و مجردیم تو فشارم

حرفت آرومم کرد

عزیزمممم.سن فقط یه عدده.اصلا غصه ی سن نخور.مهم ازدواج موفقه حالا تو هرسنی که باشی.امیدوارم خدا خودش ...

ان شاالله

عزیز نگفتم خدا نیست یا دعا نکنید بد متوجه شدی میگم چرا اون بتید خواب دیده باشه بخونید خوبه ولی مطمئن ...

پس شما ببخشید اگه اشتباه قضاوت کردم 😘

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻