2777
2789
عنوان

۳۶۰نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 54 پست
بابا من میگم چرا باید این خواب ببینه اخه 😐 ولی باشه من میکشم کنار🙋🏻‍🍭

خب عزیزم‌نیم بیشتری از روایات تاریخی و احادیث و نقل و قول های دین و پیروان دین ما بر اساس خواب دیدنه.

آفرین دخترخوب.

راس میگه خب، حرف بیخود زدی جوابتو داد، خوبم داد

تاسف بخاطر تربیت شما.ایشون از اول گفت جمع کن.ریپلی نزن. در حد من نیستی جوابتو بدم

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله هرچه زودتر خوبب بشین

ممنون🙏

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

راس میگه خب، حرف بیخود زدی جوابتو داد، خوبم داد

ولش کن😂🍭🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
باور کردین اینو اخه قرن ۲۱ هستیما🍭😐

ترامپ هم یکشنبه رو تو کشورش روز دعا و نیایش اعلام کرده 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
ترامپ هم یکشنبه رو تو کشورش روز دعا و نیایش اعلام کرده 

ترامپ برا جمع کردن رای مذهبی مجبوره ولی ما ن یکم اون بازیه سیاسته گلم🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
واقعا داستانش واقعیه؟؟ منبعش چیه

عزیزم من هیچ اطلاعی ندارم شاید دروغ باشه.من فقط به سورش توجه کردم ومیدونم تو قران وجود داره.همه به خدا وقرانم اعتقاد دارن.پس خوندنش ضرر نداره بخون

از اون بعید نیس ولی مطمئنم حتی خود شمام که اینجوری میگی یه بارم که شده از خدا چیزی خواستی 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
از اون بعید نیس ولی مطمئنم حتی خود شمام که اینجوری میگی یه بارم که شده از خدا چیزی خواستی 

عزیز نگفتم خدا نیست یا دعا نکنید بد متوجه شدی میگم چرا اون بتید خواب دیده باشه بخونید خوبه ولی مطمئنم اینجوری کرو نا از لین نمیره🍭

عزیزم خواب رو باور هم نکنی

خوندن قرآن ک ثواب داره

ماهم برا ثواب و رفع بلا بخونیم

شفا یافتن هم ربطی ب قرن21نداره

برادر خودم تازه متولد شده بود بابام هم مسافرت شغلی بود خالم کوچیکم ک زن عموم هست با عموم ب مامانم نفت نداده بودن بخاریو روشن کنه نصف شب رفته بود چوب آورده بود روشن کرده بود تا صب بتونه بره خونه باباش

دادم گاز منوکسید باعث شده بود تب کنه6روز نوزاد دوروزه رو تو الکل نگه داشته بودن

گاز باعث شده بود داداشم تا3سالگی نتونه راه بره

و...بابام حرم حضرت معصومه گفته بود یا شفاشو بده یا بمیران

میگفت وسط نماز بودم ک  دیدم محمد بسنگ ضریح تکیه داد بلند شد راه رفت دور ضریح

پس گلم شفا دروغ نیست

من این آرامش محضو ب تو مدیونم اینروزا خدایا دوستتدارم برای هر آنچه که بخشیدی
عزیزم خواب رو باور هم نکنی خوندن قرآن ک ثواب داره ماهم برا ثواب و رفع بلا بخونیم شفا یافتن هم ربط ...

منظور منو بد متوجه شدید🍭

عزیزم من هیچ اطلاعی ندارم شاید دروغ باشه.من فقط به سورش توجه کردم ومیدونم تو قران وجود داره.همه به خ ...

خوندم خواهرم هم خوند

من این آرامش محضو ب تو مدیونم اینروزا خدایا دوستتدارم برای هر آنچه که بخشیدی