2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

F. Beta نرمال رنج مخصوصی ندارد.. بلکه در نرم افرار غربالگری قابل مقایسه است. بیشتر mom مد نظره که ...

سلام میش بگید غربالگری من خوب .mom در AFp و PappA خیلی نگرانم کرده کارم شده گریه میش بگید رنج نرمالشون باید بین چ اعدادی باش

عزیزم منم مشکل تورو دادم میشه بگی چی شد نی نی تون. من یک به ۴۱ بودم و تازه سل فری دادم

عزیزم ببخشید نتیجه سلفریتون میشه بگید چی بوده 

منم فردا سلفری باید بدم خیلی استرس دارم خیلی 

عزیزم ببخشید نتیجه سلفریتون میشه بگید چی بوده  منم فردا سلفری باید بدم خیلی استرس دارم خیلی&nb ...

عزیزم میدونم دیره ولی مطمئنم هستم چیزی نبوده و نی نی شما سالم بوده . نی نی منم خداروشکر سالم بود و الان ۸ماهشه و خیلی شیطون ماشاءالله

عزیزم میدونم دیره ولی مطمئنم هستم چیزی نبوده و نی نی شما سالم بوده . نی نی منم خداروشکر سالم بود و ا ...

خدا حفظش کنه 

من آزمایش سلفریمو انحام دادم منتظر جوابشم 

همش ذهنم مشغوله