2777
2789
خدا حفظش کنه  من آزمایش سلفریمو انحام دادم منتظر جوابشم  همش ذهنم مشغوله

عزیزمممم کامل درکت میکنم من حتی وقتی جواب سلفری اومد و همه چی اوکی بود تا خود زمان زایمان میترسیدم اولین سوال از دکترم این بود سالمه خانم دکتر؟

نگران نباش انشاالله هم جواب سلفری خوبه هم نی نی سالمه همسر من راست می‌گفت اینا فقط برای پول این کارو میکنن من یه نامه از آمار کشور دیدم زده بود یازده هزار تا غربالگری تو ایران انجام شده که ده هزارتاشو مشکوک زدن این میدونی یعنی چی ؟ اینا دستگاه های قدیمی بعد تحریم ها رو نتونستن کالیبره کنن و خیلی خطا میده و دستگاه های سلفری چون بخش خصوصی با هزینه بالا وارد کرده و بیمه قبول نمیکنه هزینه بالا میده ولی خوب چون دستگاه جدیده جواب  قطعی تره 

خلاصه با روح و روان زن باردار بازی میکنن برای پول خدا می‌دونه من از بارداریم هیچ لذتی نبردم همش کابوس استرس ترس حلال نمیکنم باعث و بانی شو....شما به حرف من گوش کن اصلا استرس به جنین نده خوش باش شاد باش نی نی سالمه نگران نباش 

عزیزمممم کامل درکت میکنم من حتی وقتی جواب سلفری اومد و همه چی اوکی بود تا خود زمان زایمان میترسیدم ا ...

عزیزم از هر کی پرسیدم همینو گفته 

بخدا حاضر بودم ۴ تومن همینجوری بهشون بدم ولی نگن ریسکت بالاست و اینجور بتوسوننم 

نمیدونی وقتی گفتن برو مشاوره ژنتیک چی سرم اومد 

اصن هیچی نفهمیدم هی میگفتم من ک سونوم خوب بود پس چرا آزمایشم مشکل داره 

هنوزم جوابش نیومده 

ب قول شما دیگه ادم تا روز آخر استرس داره 

بارداری خودش دوران پر استرسیه 

بارداری بعد سقط خودش استرس آورتره اونوقت اینام یه شوک اینجوری ب آدم بدن دیگه زن حامله چی ازش میمونه ؟؟

والا کاش زمون قدیم بودیم ک هیچی نبود 

زنا ماهی یبار میرفتن سر کوچه وزن و فشارشونو چک میکردن میومدن خونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم کامل درکت میکنم من حتی وقتی جواب سلفری اومد و همه چی اوکی بود تا خود زمان زایمان میترسیدم ا ...

سلام عزیزم میشه یه نگاهی هم به آزمایش من بندازین دکترم گفته سطح hcg بالاس گفت دوباره آزمایش بدم واسه غربالگری دومم

ب عنوان یک کارمند آزمایشگاه تست سل فری رو پیشنهاد میکنم من خودم هیچکدوم از غربالگری های دابل و کواد رو انجام نمیدم ،همکارامم ک‌باردار شدن انجام ندادن ،چون پارامترهاش به خیلی چیزای مسخره ربط داره خانم باردار کلی استرس میکشه، فقط هفته شونزده یه afp, انجام بدید،ولی سل فری خیالت راحت میشه، آمینو سنتر هم خوبه فقط یه خورده نمونه گیری پر از ریسکی داره

سلام

من 38 سالمه دوبار سقط مختلف داشتم یه دختر 5 ساله سالم خداروشکر سقط اولم پارسال بود که ماه اول دوم بارداریم کرونای شدید گرفتم و همش تو راه بیمارستان بودم بچم همه چیزش ناقص شد مجوز سقط دادن و چند وقت بعد از اون دوباره باردار شدم که دوقلو بود تو 6 هفته رشد متوقف شد و دفع شد که دکتر گفت خونرسانی به جنین نشده آزمایش ژنتیک کامل هم دادیم همه چیز خوب بود حالا سیزده هفته باردارم سونا دادم گفت خوبه ولی غربالگری مشکل زده t18 زده 1:37

و فری بتا هم 13.6

و خدایی که به شدت کافیست❤️🙏
ب عنوان یک کارمند آزمایشگاه تست سل فری رو پیشنهاد میکنم من خودم هیچکدوم از غربالگری های دابل و کواد ...

سلام خانمی بلخشید این غربالگری ها درسته؟ یا غز روی سن و سقط های قبلی میگن؟

سلام خانمی بلخشید این غربالگری ها درسته؟ یا غز روی سن و سقط های قبلی میگن؟

سلام عزیزم از روی سن، وزن ،سابقه ژنتیکی و....هرچه سن بالاتر باشه ریسک بیشتر ‌..بنظرم ک بیخوده ولی سل فری با اینکه گرونه واجبه

سلام عزیزم از روی سن، وزن ،سابقه ژنتیکی و....هرچه سن بالاتر باشه ریسک بیشتر ‌..بنظرم ک بیخوده و ...

میشه باهاتون صحبت کنم الان دوروزه چشمام گریون از استرس دارم میمیرم