2777
2789
عنوان

ترس از کرونا نداشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره  منم  شنیدم  خیلیا مرخص شدن  ..اول که خدا  هر چیبخاد همونه  بیشتر از ترس  میمیرن یه عده  ..اب نمک قرقر  خیلی خوبه  اونم اوایل بیماری من که هروز  انجام میدم   

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
همبن امروز یکی از اشناهامون مرد😭بعد ترس نداشته باشبم؟

دیگع هر کسی یه جوری میمیره یکی سکته میکنه یکی تصادف میکنه اون وقت مردنش بوده 

ما بهداشتو رعایت میکنیم ولی دست خداس که زنده بمونیم یا بمیریم

خیلیام گرفتن و نمردن

🧚‍♀️
یعنی به این راحتیه😑پس چرا اینقدر می ترسونن

ببین من نقل قول نکردم چیزی بوده که به چشم دیدم 

ویروس وقتی از میزبان اول به دوم و دوم به سوم و الی اخر میره هی ضعیف میشه 

الان یه متخصص ریه هم گرفته با اینکه پیره دیروز لایوش و میدیدم میگفت من حتی تبم ندارم فقط استراحت دارم میکنم خونه

اون شکل وحشتناک اولیش رو از دست داده ویروس و با استراحت و خود درمانی حل میشه

ببین من نقل قول نکردم چیزی بوده که به چشم دیدم  ویروس وقتی از میزبان اول به دوم و دوم به سوم و ...

اتفاقا وزیر گفت ویروس خشن تر و قوی ترمیشه از بدن به بدن دیگه

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
ببین من نقل قول نکردم چیزی بوده که به چشم دیدم  ویروس وقتی از میزبان اول به دوم و دوم به سوم و ...

منم نظرم همينه ك داره ضعيف ميشه ويروس از اين بدن ب اون بدن قدرت اوليش و از دست ميده ؛ الان خيليا ميگيرن و بدون اينكه بفهمن كرونا بوده رد ميكنن 

پسر عمه من دیروز مرد میگن کرونا بوده اما لو ندادن از ترس اینکه مردم از دم خونشونم رد نمیشن اگر بفهمن

خب گفتن چش بود علایم داشت؟؟؟خدارحمتش کنه.

ادم از مرگ نمیترسه از اینجوری مردن که کسی از بغل جنازت رد نمیشه اینقدر مظلوم خاکت کنن میترسم

اتفاقا وزیر گفت ویروس خشن تر و قوی ترمیشه از بدن به بدن دیگه

مطمئنی؟؟؟ دنیا داره میگه ضعیف میشه جناب وزیر چرا این و گفتن عجیبه؟تمام مقالات معتبر از ضعیف  شدن ویروس بعد از ۱۱ ژانویه خبر دادن