2777
2789
عنوان

ترس از کرونا نداشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 64 پست
واقعا ؟ پس چرا ميگن بيشتر در معرض خطرن ؟ خدايا چرا اينكارارو ميكنن با آدم 😭

در خطرن برای اینکه جون دو تا انسان گرفته میشه ولی از لحاظ ایمنی مقاوم ترن و اینو میگن چون باردارا باید بیشتر مراقب باشن و رعایت کنن

در خطرن برای اینکه جون دو تا انسان گرفته میشه ولی از لحاظ ایمنی مقاوم ترن و اینو میگن چون باردارا با ...

واي عزيزم چقدر آرومم كردي بخدا خدا خيرت بده ؛ ي سوال ديگه گفت استامينوفن ساده بخورين يا كدئين ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شما میگید شنیدید ولی من با دکتر صحبت کردم مقاله خوندم و کلی تحقیق کردم که ضعیف میشه اما اینکه ...

نه گلم فقط شما نیستین که با دکتر صحبت کردین ومقاله خوندین وتحقیق کردین.ما هم حتما همه این کارها وچه بسا بیشتر رو انجام دادیم چون هم مادریم وهم موارد ریسک بالا در بین خانواده داریم.ما هم‌ نیاز به ارامش داریم ولی نه اینکه بی دلیل باشه این ارامشمون من الان یک ماهه پامو از خونه بیرون نذاشتم و رعایت میکنم.اینطوری ارامشمو حفظ میکنم.هر کسی هم حرفی مخالف میزنه که قصدش برهم زدن ارامش نیست اون هم میخواد دانسته ها و شنیده ها و دیده هاشو در تعامل بذاره.

به هر جهت امیدوارم این ویروس به زودی زود ریشه کن بشه و خیال همگیمون راحت بشه دوستم.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.