2777
2789

راستش خب الان که دوتا شهر متفاوتیم خداروشکر ولی چون مادرشوهرم دوتا بچه بیشتر نداره اون دخترش خوابگاهی شده و دلش میخواد نزدیک ما باشه می‌گفت بیان شهری که ما هستن خونه بگیرن شوهرمم بعدا اگر بهش انتقالی بدن دوست داره بره پیش خانوادش من چیکار کنم این اتفاق نیفته با اینکه شاید اصلا هم جور نشه ولی انقد میترسم اینطوری بشه آخه با اینکه دخالت خاصی هم نمیکنن ولی آدم نمیتونه مستقل باشه

همسایه ایم ولی همسرم وابسته نیس 

اصلا گارد نگیر و با ارامش و سیاست باهاش صحبت کن، بگو حد و حدود رو رعایت کن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اممم اگه بچه دارید مدرسه بچه ها رو بهونه کن از مزیتای این شهر بگو خودت کاری چیزی پیدا کن بگو من نمیتونم بیام یا اگه نزدیک خانواده خودتین بگو میخام کنار خانوادم باشم یا ته تهش بگو من اونجا احساس غریبی میکنم به این شهر عادت دارم نمیخام برم اصلن نگو برای خانوادته که نمیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هیچ کدوممون وابسته نبودیم،

هردومون دوتا بچه بودیم تو خونه

با خانواده ی همسرم تو یه شهریم کماکان هم رو می بینیم 

شهر خانواده ی خودم دو ساعت فاصله داره

هر چند ماه یه بار میریم 

کلا خیلی سایلنت و اروم زندگی می کنیم

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

از هرچی بترسی سرت میاد نترس

ما نزدیک همیم شوهرم هروز میره خونه باباش ن اینکه ۲۴ ساعتی اونجا پلاس باشه ولی هروز میره منم مشکلی ندارم اصلا

چون خونه خودمم جفت خونه بابامه هردیقه میرم و میام خخخ

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا مَہْدۍ..!» وهنگامی‌که‌درپیِ‌خودم‌بودم‌تــورایافتم،‌یا مهدی(♡ ‍️ 

همسایه ایم ولی همسرم وابسته نیس اصلا گارد نگیر و با ارامش و سیاست باهاش صحبت کن، بگو حد و حدود رو رع ...

اینطوری نیست که باید اکثر مسافرت ها رو با اونا برید و جشن ها حتما باید دعوتشون کنید باهاشون بیرون برید ؟ 

خانواده همسرم خیلی سنتی ان از این مدل انگار عروس بهشون اضافه شده نه اینکه فک کنن من و همسرم خانواده مستقل هستیم 

عزیزم چرا انقدرحساسی ، حالا با خانوادش هم بره و بیاد ، چرا فکرمیکنی قراره طوری بشه، فوقش میفهمن کجارفتی ،چی خوردی،کی اومدو کی رفت ...اون هم ک مهم نیست همینه ک هست ب فضولش مربوط نیس ....

من کنارمادرشوهرمم همه تلاشش را میکنه اماردربیاره منم خیلی ریلکس با خنده میگم عزیزم انقدر کنجکاو نباش برات خوب نیس هرچی میخوای بدونی ازم بپرس صلاح بدونم بهت میگم ، اونم خندش میگیره 😂

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اینطوری نیست که باید اکثر مسافرت ها رو با اونا برید و جشن ها حتما باید دعوتشون کنید باهاشون بیرون بر ...

اوایل آره ولی الان اصلا

مهم همسرته گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اینطوری نیست که باید اکثر مسافرت ها رو با اونا برید و جشن ها حتما باید دعوتشون کنید باهاشون بیرون بر ...

ن گلم کی میگه حتمی باید با اونا بری ، من هرسال جشن چهارشنبه سوری میگیرم فقط دوستام با یکی از برادرشوهرام و یکی ازپسرخاله ها همسرم میان ، چندبار گله کردن منم با خنده گفتم باور کن محیطش برای سنتون مناسب نیس،بیاین همه معذبمیشن و شماهم حرص میخوری ، من دوستت دارم ک میخوام حرص نخوری

ن گلم کی میگه حتمی باید با اونا بری ، من هرسال جشن چهارشنبه سوری میگیرم فقط دوستام با یکی از برادرشو ...

چه خوب پدرشوهر و مادرشوهرم فک میکنن ما همیشه باید باشیم شوهرمم باهاشون همکاری می‌کنه سه ساله سیزده به در ها با اونا بودیم امسال ک برسه به هیچ وجه نمی‌رم 😂😂😂

عزیزم چرا انقدرحساسی ، حالا با خانوادش هم بره و بیاد ، چرا فکرمیکنی قراره طوری بشه، فوقش میفهمن کجار ...

آخه دیگ فک نمیکنن ما زندگی جدا داریم همه برنامه ها و جشن ها رو با ما میریزن 😐😕 ولی من کلا مشکل نوشخوار فکری دارم چیزی که هنوز اتفاق نیفتاده طبق تجربه های قبلیم نگرانم 😂😂😂

چه خوب پدرشوهر و مادرشوهرم فک میکنن ما همیشه باید باشیم شوهرمم باهاشون همکاری می‌کنه سه ساله سیزده ب ...

نرو ولی اخم وقهر نکن باخنده بگو نمیام امسال دلم میخواد متفاوت باشم