2777
2789
عنوان

ترس از کرونا نداشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نظرم همينه ك داره ضعيف ميشه ويروس از اين بدن ب اون بدن قدرت اوليش و از دست ميده ؛ الان خيليا ميگ ...

دقیقاااا من و همسرمم فک میکنیم گرفتیم و رد کردیم زنگ زدیم بهداشت بیاد ببرتمون😂 گفت خفیف گرفتید استراحت کنید و هر ۲۰ دقیقه اب ولرم بخورید که اصا پس فرداش کلا یادمون رفت

مطمئنی؟؟؟ دنیا داره میگه ضعیف میشه جناب وزیر چرا این و گفتن عجیبه؟تمام مقالات معتبر از ضعیف  شد ...

الان برات میفزستن متن مصاحبشون

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
مطمئنی؟؟؟ دنیا داره میگه ضعیف میشه جناب وزیر چرا این و گفتن عجیبه؟تمام مقالات معتبر از ضعیف  شد ...

خبری دیروز داشتیم که قدری ویروس ضعیف شده است. این درست است؟

نه؛ ویروس تغییری نکرده است، معمولاً وقتی ویروس از یک آدم به آدم دیگری می‌رود خشن‌تر می‌شود، قوی‌تر می‌شود.متن مصاحبش

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
خبری دیروز داشتیم که قدری ویروس ضعیف شده است. این درست است؟ نه؛ ویروس تغییری نکرده است، معمولاً وق ...

من مصاحبه خارجی شو دیدم که دانشمنده توضیح میده که شکل ویروس چطوری داره عوض میشه اگه خشن بشه که الان ایران نصف شده بوده ایتالیا هم منقرض

من مصاحبه خارجی شو دیدم که دانشمنده توضیح میده که شکل ویروس چطوری داره عوض میشه اگه خشن بشه که الان ...

خدا کنه اینی که شما میگین باشه ولی من خودم پارسال انفولانزا گرفتم از پدر شوهرم شروع شد رسید به من خیلی قوی تر شده بود

حالا یکم که روحیه میگیرم . چرا اینجوری میکنید با ما      

قصدم تخریب روخیه نیست عزیزم اخه اینطوری ویروس دست کم میگیزن قطعا این ویروس دوره ای داره و تموم میشه ولی الان به شدت خطرناکه و‌مردم باید تو خونه بمونند

بچهامن سمت چپ سرم دردمیکنه بنظرتون ازچیه میشه کروناباشه.

مال استرسه 

قصدم تخریب روخیه نیست عزیزم اخه اینطوری ویروس دست کم میگیزن قطعا این ویروس دوره ای داره و تموم میشه ...

عزیزم بحث رعایت نیست الان

بحثه اینه که اون فوبیای وحشتناک که میتونه از کرونا هم بد تر باشه از بین بره

خیلی از مسئولین و دکترا برای اینکه مردم رعایت کنن فاجعش رو نشون میدن 

من چیزی که به چشم دیدم و نقل قول نیست رو گفتم که انقدر ها هم ترس نداره و میتونه بدون دردسر رد بشه بره

وگرنه رعایت رو که الان نود درصد دیگه داره میکنن