2777
2789
عنوان

گردشگری با دوچرخه🚴‍♂️🚴‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 78 پست
بهترین تصمیم زندگیتونو گرفتین تبریک میگم من در خدمتم

مرسی♥️

خب اول این ک الان تو بازار قیمت دوچرخه سایکل توریست میدونید چنده؟

الان ک با این وضعیت ن میشه رفت بیرون ن من میدونم کجا میتونم قیمت بگیرم، هرچی هم ک سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایز 26، الان قیمت نوش 2میلیون و چهارصد هست،کاملا نو هست نمیدونم چند می ارزه،چون ب پولش نیاز دارم م ...

عزیزم ۲۶ سایز طوقه هست من میخوام بدونم سایز تنه چیه؟؟

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن
عزیزم ۲۶ سایز طوقه هست من میخوام بدونم سایز تنه چیه؟؟

سایز تنه اصن نمیدونم چیه،روش نوشته آیا برم ببینم؟

یا با متر اندازه بگیرم؟🙈

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
مرسی♥️ خب اول این ک الان تو بازار قیمت دوچرخه سایکل توریست میدونید چنده؟ الان ک با این وضعیت ن میش ...

عزیزم دوچرخه سایکل توریست بستگی داره به اینکه از چه برتدی بخوای بخری 

میتونی بزی توی ساست جاینت و مریدا و قیمتاشو ببینی

خود دوچرخه ها رو هم میتونی توی گمرک پیدا کنی

ولی به نطرم با این شرایط کرونا فعلا دست نکه دار و نرو واسه خرید و سفر چون تو معرض آلودگی قرار میگیری

واااای منم عاشق اینکارام...کاش یکی میشد همراه من میشد با هم میرفتیم...وای یعنی بهترین تصمیم زندگیتون ...

قربونت، این کار رویامه، از وقتی تصمیم گرفتم و با شوهرم درمیون گذاشتم و اونم استقبال کرده دارم از هیجان میمیرم🤩شبا خابم نمیبره

حالا کلللی مشکل واسه این کار روبرومونه ها، ولی دست خودم نیست😂

واااای منم عاشق اینکارام...کاش یکی میشد همراه من میشد با هم میرفتیم...وای یعنی بهترین تصمیم زندگیتون ...

دقیقا

خواهر ش‌وهر منم یه دختر تنهاست که سفر میکنه با دوچرخه تو هم میتونی تنها سفر کنی

اگه دوست داری گر هی سفر کنی هم گروههای زیادی هستن

حتی تور برگزار میکنن

سایز تنه اصن نمیدونم چیه،روش نوشته آیا برم ببینم؟ یا با متر اندازه بگیرم؟🙈

روی تنه یا نوشته sیا m یا L

یایه توصیحی درمورد سایز

عزیزم دوچرخه سایکل توریست بستگی داره به اینکه از چه برتدی بخوای بخری  میتونی بزی توی ساست جاین ...

ن الان ک هیچ اقدامی نمیکنم، تازه میخام پول جمع کنم😂😂😂😂

میخام ببینم حدودا قیمتا چقدره، و این ک اگاهیم رو تو این زمینه باباببرم تا وقتی ک پولامو جمع کنمو دوچرخه بخرم و چندماهی رو تمرین کنم، تازه وسایلای جانبی و کلللی خرتوپرتم باید بخرم

قربونت، این کار رویامه، از وقتی تصمیم گرفتم و با شوهرم درمیون گذاشتم و اونم استقبال کرده دارم از هیج ...

دقیقا منم رویامه.چه خوب که شوهرتم موافقه...تو جاده که میرم دوچرخه سوارارو که میبینم زنو شوهر یا دوست یا هر کی واسشون بوق میزنم دست بلند میکنم گاهی اوقات که یه کنار وایساده باشن میرم پیششونو باهاشون صحبت میکنم جاهای دیدنیو بهشون معرفی میکنم تو منطقمون...معمولا آدمایه دوچرخه سوارم خونگرمن و استقبال میکنن از اینکه میرم پیششونو باهاشون صحبت میکنم

دقیقا منم رویامه.چه خوب که شوهرتم موافقه...تو جاده که میرم دوچرخه سوارارو که میبینم زنو شوهر یا دوست ...

اره این چند روزی ک دارم تحقیق میکنم و خاطرات و مصاحبه ها و... از این دوچرخه سوارا رو میخونم دیدم ک همشون هم مهربونن هم سعی میکنن با همه خوب باشن، و کلا ادمایی ک این سبک سفر رو دوس دارن در کل اشنا شدن با ادما و هم صحبت شدن باهاشون رو خیییییلی دوس دارن

قربونت، این کار رویامه، از وقتی تصمیم گرفتم و با شوهرم درمیون گذاشتم و اونم استقبال کرده دارم از هیج ...

ببین اصلا برای تهیه لوازم و تجهیزات صبر نکن چون اگه منتطر بشی که تجهیزاتت کامل بشه یهو میبینی ده سال گذشته هتوز هیچ سفری نرفتی

ما اولین سفرمون رو حدود ۱۴۰۰ کیلومتر در ۱۱ روز رو با یه دوچرخه دونفره آساک دوچرخ رفتیم

هیچی هم نداشتیم نه کیسه خواب مناسب نه چادر مناسب هیچی

هنوزم نداریم

هنوزم نتونستیم دوچرخه سایکل بخریم و دوچرخه هامون کوهستانه

کیسه خوابمونم  مناسب نیست هنوز

فقط چادرمونو که توی لیستگاه قطار جا گذاشتیم مجبور شدیم یه چادر مناسب بخریم

وگرنه حتی هنوز ظروف مخصوص کمپ رو نداریم و یه کتری روحی و یه قابلمه و تابه روحی داریم

واقعا؟؟؟یعنی تنها میره سفر؟؟خطرناک نیست؟میشه بپرسم کدوم شهرین؟

خطر همه جا هست ولی نمیشه با ملاحطه کاری بیش از حد، فرصتامونو از دست بدیم

ما ساکن کرج هستیم

ببین اصلا برای تهیه لوازم و تجهیزات صبر نکن چون اگه منتطر بشی که تجهیزاتت کامل بشه یهو میبینی ده سال ...

چ نکته حوبی گفتی، ممنون، یعنی اصصصصصلا فک نمیکردم اینجوری باشه، هرجوری ک فک میکردم میدیدم ما اگ دوتا دوچرخه بخریم دیگه پولی نداریم ک وسایل بخریم

مرسی واقعا♥️♥️♥️♥️♥️♥️