2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری برات بنویسه سونو هم برا من که داخلی نبود شکمی بود

همون موقع که تست بارداری م رو دید داخلی کرد گفت چیزی معلوم نیست سه هفته دیگه بیا ولی میدونم بازم داخلی میکنه به نظرت برم پیش خودش یا سونوگراف؟

یعنی برم سونوگراف؟یا دکتر زنان؟

کلا دکترو عوض کن برو پیش دکتری که خودش سونو نمیکنه چون فرتو فرت میگه سونو لازمی هی پول الکی میگیره. بیرون سونو کن

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

همون موقع که تست بارداری م رو دید داخلی کرد گفت چیزی معلوم نیست سه هفته دیگه بیا ولی میدونم بازم داخ ...

اگه سه هفته بعدش میشی هشت هفته سونو شکمی می‌کنه 

باید بری پیش سونوگراف تا پرینت بده برا پرونده‌ت

دکتر منم خودش سونو میکرد ولی برا این سونو و غربالگری ها گفت برو جای دیگه سونوگرافی که بهت پرینت بدن 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

اگه سه هفته بعدش میشی هشت هفته سونو شکمی می‌کنه باید بری پیش سونوگراف تا پرینت بده برا پرونده‌تدکتر ...

والا اصلا نگفت چند هفته هستم فقط گفت یه کیسه خالی هست سه هفته دیگه انجام بده احتمالا دیر تخمک آزاد کردی الانم سه هفته شده ولی دلم نیست پیش خودش برم چون داخلی دوست ندارم این هم فقط داخلی میکنه

والا اصلا نگفت چند هفته هستم فقط گفت یه کیسه خالی هست سه هفته دیگه انجام بده احتمالا دیر تخمک آزاد ک ...

ببین منم پنج هفته بودم لکه بینی داشتم رفتم سونو واژینال کرد گفت یه کیسه خالیه سه هفته دیگه بیاد تا ببینیم قلب تشکیل شده یا نه

بعد رفتم سونو نوشت رفتم جای دیگه 

اون جا شکمی انجام داد 

به جا زیاد ربطی نداره چون جنینت خیلی ریز بوده سونو داخلی کرده که ببینه 

از بعد هشت هفته همه سونو ها شکمی بودن برا من 

خودت باید حساب کنی چند هفته ای به دکتر کار نداشته باش تو گوگل بزن محاسبه سن بارداری بعد برو تو یکی از سایتا تاریخ اولین روز آخرین پریودیتو بزن میگه چند وقتته

ببین منم پنج هفته بودم لکه بینی داشتم رفتم سونو واژینال کرد گفت یه کیسه خالیه سه هفته دیگه بیاد تا ب ...

اوموقع که داخلی کرد از روی پریودم ۶ هفته بودم ولی گفت دیر حامله شدی احتمالا چون هنوز کیسه خالی هست 

ببین منم پنج هفته بودم لکه بینی داشتم رفتم سونو واژینال کرد گفت یه کیسه خالیه سه هفته دیگه بیاد تا ب ...

زدم نوشته ۹ هفته و ۳ روز!پس سه هفته میشه من ۶ هفته و سه روز بودم ولی هیچی نشون نداد!دکتر گفت شاید دیر حامله شدی چون عدد بتا هم بعد از دو روز دو برابر شد ولی ۸۰۰ بود و در حد ۶ هفته نبود

زدم نوشته ۹ هفته و ۳ روز!پس سه هفته میشه من ۶ هفته و سه روز بودم ولی هیچی نشون نداد!دکتر گفت شاید دی ...

آره ممکنه لقاح دیر شکل گرفته باشه در هر صورت اگه خودش کسی تو اتاقش نیس که نتیجه سونو رو تایپ کنه، میری برات می‌نویسه میری بیرون انجام میدی