2777
2789

به خالم و زنداییم گفته از دست زنش اینجوری شد اون بچه منو کشت تا روزی که زن پسرم بود پسرم هی از اینور اونور جمعش میکرد و دنبال هوا و هوس بوده

در حالی که دستم میزارم رو قران  پنج سال زنش بودم حتی به مرد دیگه نگاه هم نکردم عشق سابقم پنج سال پیام میداد حتی جواب یک پیامشو ندادم همسر سابقم خیانت کرد من بخشیدم ولی  اونا تهمت میزنن و آبرومو میبرن 

خدا جای حق نشسته همسر سابقم حضانت پسرمو با تهدید و آبرو بردن ازم گرفت چندین ماه نزاشت حتی از دور پسرم که فقط دو سال و چند ماهش بود رو ببینم هی اذیت کرد هی آبروم برد خدا جوابشو داد ان شالله خدا جواب اینم میده پنج سال با کتک و همه چی ساختم که هر جا نشستن آبرومو ببرن 

همسر سابقم از ارتفاع افتاده فوت کرده نمیدونو کجای این ماجرا تقصیر منه که هر روز میگن بخاطر تو شد تو کشتی انگار من هولش دادم 

نمیزارن آدم به دل خوش یه فاتحه بخونه 

داغ دیده س .جو گرفتنش دنبال مقصره ولش کن .وقتی خودت و اطرافیانت و خدای بالا سرت میدونید که کی نقره .گور بابای حرف مردم ..اون برادر شوهر الدنگت ضرر نمیزنه؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داغ دیده س .جو گرفتنش دنبال مقصره ولش کن .وقتی خودت و اطرافیانت و خدای بالا سرت میدونید که کی نقره . ...

نه کاری نداره بهم 

خالم گفت هر چی بوده گذشته الان که فوت شده بیا بریم یه فاتحه بده تسلیت بگو  ولی نرفتم چون هربار رفتم بهم حمله کرد حتی پدرمو زده 

منون عزیزم بله مجردم پیش خانواده همسر سابقمه

بتونی بگیری بهتره.تاپیک قبلیت هم خوندم بنظرم اون خاستگار ۵۲ساله ک زن و بچه داره بدردت نمیخوره.چون میخواد زنشو بخاطر تو ول کنه شاید تا آخر عمرت عذاب وجدان بگیری 

بتونی بگیری بهتره.تاپیک قبلیت هم خوندم بنظرم اون خاستگار ۵۲ساله ک زن و بچه داره بدردت نمیخوره.چون می ...

نه عزیزم ازدواج نمیکنم چون پسرمو میارم پیش خودم فعلا ازدواج نمیکنم تا ایشالا بزرگتر بشه 

نه کاری نداره بهم خالم گفت هر چی بوده گذشته الان که فوت شده بیا بریم یه فاتحه بده تسلیت بگو ولی نرف ...

اوعوم.بزار چهلم بگذره بعد برو قانونی دنبال حضانت الکی پول وکیل نده .الان قانونی بچه برای توعه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو