2777
2789
عنوان

گردشگری با دوچرخه🚴‍♂️🚴‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی تنه یا نوشته sیا m یا L یایه توصیحی درمورد سایز

این نوشته فقط بود ببین سایزش معلومه؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
ی چیز خیلی مهم شما هزینه سفرتون رو چجوری تهیه میکنید؟

ببین ما دایم توی سفر نیستیم و تعطیلات رو سفر میکنیم پیشنهادمم برای شما برای چند سال اول اینهمثلا سفرای یک روزه یا دو روزه شروع کنید تا دو هفته ای و یک ماهو دو ماه

اصلا ببینید با این سبک سفر کنار میاید و بدنتونم عادت کنه بعد تصمیم بگیرید خ نه زندگی و شعل رو رها کنید و برید سفر

من خودم کارمندم و همسرمم وکیلن تعطیلات رو به اصوف چند روز مرخصی میریم سفر

الباه الان که باردارم و متتظریم نی نی به دنیا بیاد دوباره بریم سفر

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن
نه اینا نیست قد خودتون‌چقدره؟؟؟

دوچرخه شوهرمه قدشم دقیق نمیدونم قد بلنده دیگه 

من خودم 160 م اندازم نمیشه

کاش میتونستم بفروشم،البته هیجا آگهی نزدم میخاستم ببرم مغازه جایی حضوری بفروشم ک کرونا اومد همه جا تعطیل شد،

ببخشید ک وقت شما رو هم گرفتم

ان شاءالله موفق باشید و در کنار هم خوش

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
ببین ما دایم توی سفر نیستیم و تعطیلات رو سفر میکنیم پیشنهادمم برای شما برای چند سال اول اینهمثلا سفر ...

ای جانننن...انشالله به سلامتی ب دنیا بیاد.خوشبحال اون بچه که همچین پدر مادری داره...عزیزم میشه بپرسم واسه این کار باید پولدار باشی یا نه؟؟؟

دوچرخه شوهرمه قدشم دقیق نمیدونم قد بلنده دیگه  من خودم 160 م اندازم نمیشه کاش میتونستم بفروشم ...

پس به درد من نمیخوره چون حتما سایزش لارجه من سایز مدیوم میخواستم

توی دیوار آگهی بزن سه سوت میفروشی

ببین ما دایم توی سفر نیستیم و تعطیلات رو سفر میکنیم پیشنهادمم برای شما برای چند سال اول اینهمثلا سفر ...

چ خووووب

دلم خواست،دعا کنید شوهرمنم زود برگرده شاید منم تونستم مخشو بزنم بریم با دوچرخه سفر😀

بعد با نی نی چ جوری میشه با دوچرخه سفر کرد؟؟؟

اخییییی👼ب سلامتی عزیزم

ما هم قصد نداریم کلا همه چیز رو رها کنیم و دائم تو سفر باشیم، ولی خب شوهر من شغل ازاد داره، ما میخاستیم ی پول بذاریم تو بانک و با سودش سفر کنیم، اما دوچرخه و وسایلش گرونه، حتی اگ بخایم فقط دوتا دوچرخه هم بخریم بخش بزرگی از پس اندازمون رو از دست میدیم، نمیدونم چیکار کنم، نمیخام با عجله کردن و از روی بی تجربگی ی چیز گرون بخرم و پولمون رو از دست بدم

پس به درد من نمیخوره چون حتما سایزش لارجه من سایز مدیوم میخواستم توی دیوار آگهی بزن سه سوت میفروشی

ب نظرت چند قیمت بزنم خوبه؟؟؟تو نت قیمت نوش 2 و چهارصد زده بود

ای جانننن...انشالله به سلامتی ب دنیا بیاد.خوشبحال اون بچه که همچین پدر مادری داره...عزیزم میشه بپرسم ...

اصلا نیازی نیشت فقط باید عاشق ماجراحویی باشی و بتونی خودتو با سختی ها وفق بدی

اصلا سایکل توریسم ا  انواع سفر ارزان هست

غیر از هزینه دوچرخه و لوازم، هزینه اصلی حین سفر، اقامت هست که یک سری راهکار داره مثل چادر زدن و کمپ کردن توی طبیعت، یا استفاده از شایت های میزبانی، ما خیلی وقتا دیگه میخواستیم ولخرجی کنیم حداکثر توی مدرسه ها اتاق میگرفتیم

بعصی شهرها و استان ها هیئت دوچرخه سواریشون اقامت گاه مجانی یا ارزان در اختیار سایکلیست ها میذاره

بعدم هزینه خورد و خوراکه که باید خودتون یاد بگیرید توی سفر آشپزی کنید

وای خیلی حال میده هیجان زده شدم خودمن از یاد آوری خاطراتم

ما داریم یرنامه ریزی سفر با بچه رو میکنیم خیلی هیجان انگیزه