2777
2789

هفته هشتم ...یا در ماه های آخر ادم هوس میکنه ؟

یبار هوس دلمه کلم کردم ک خوردم الانم بدم میاد بهش فکر میکنم ...ایییییی

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چیزای خوشمزه فکر کنی میبینی هوس میکنی😍😍😍

هرچند نینیت خیلی با درکه 

تو این اوضاع کرونا نمیخواد کسی مجبور ب بازار رفتن کنه

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

اره طبيعيه من كل بارداريم نه هوس كردم نه تهوع داشتم نه يه بار بالا اوردم 

همش دوست داشتم عين فيلم سر غذا حالم بد بشه😂😂

ولي دريغ از يكبار،هر روز شاد و سرحال و عادي فقط شكمه ميومد جلو ماشالله

تروخدایکی جواب منوبده من الان چهارروزه پریم عقب زده 23بعدنزدیکی یکمی خون امددیگه چیزی معلوم نیست امروزصبحم تست زدم منفی بودالان بعدچندساعت رفتم یه خط کمرنگ داره یعنی چی 

به چیزای خوشمزه فکر کنی میبینی هوس میکنی😍😍😍 هرچند نینیت خیلی با درکه  تو این اوضاع کرونا ن ...

😂

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

طبیعی من بچه اولم هیچی هوس نکردم اصلا فقط لحظه آخر قبل عمل یه خانم داشت کمپوت گلابی میخورد ک خیلی خیلی دلم خواست بعد ۸ سال هنوز بوش رو حس میکنم ..

سر دختر دومم هیچی فقط از روزی که فهمیدم حامله ام تا زایمان گوجه سبز میخواستم دیگه هیچی هیچی .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..