2777
2789

سلام بچه ها .. 

من خیلی همسرمو دوست دارم .. الان تقریبا 2 سال و نیمه که میشناسمش و 7 ماهم هست که عقد کردم .. 

یه اتفاقاتی پیش اومده که حس میکنم خیلیییی تغییر کردم و دارم کم کم میترسم .. 

بچه ها من شوهرم خیلی حساسه که من با نامحرم در ارتباط باشم .. اولاش به نظرم طبیعی بود و من خودمم برام فرقی نمیکرد و چون اونم خوشش نمیومد با مردا در ارتباط باشم سعی میکردم بیشترم رعایت کنم .. اما الان احساس میکنم ترسناک شده شرایطم ، انگار وسطه فیلم های تهمینه میلانی ام ! 

کم کم عادت کردم که زیاد بیرون نرم ، ارتباطم با دوست هامو(مخصوصا اون هایی که شوهرم خوشش نمیاد) کم کنم ، اگه مغازه رفتم با فروشنده های مرد حرف نزنم ، از مرد ها آدرس نپرسم ، تو چشمای مردا نگاه نکنم ، و حتی تو فامیل ها هم حق ندارم با بزرگترا حرف بزنم و نظراتمو بگم یا حتی با پسر خاله هام اینا مکالمات طولانی داشته باشم .. تو فضای مجازی اسمم و عکسمو بردارم ..  تازگی هام که بعد از مدت ها ایستاگراممو فعال کردم و از حالت خصوصی (پرایوت) خارج کردم ، چن تا از پسرای دانشگاه و چن نفر دیگه فالوم کردن و خیلی ترسیده م از رفتار هاش .. اصلا غیر طبیعی شده کاراش ، هی میگه قلبش داره تند تند میزنه و هی ازم میپرسه که اینا کی ان و چی کار دارن با تو که فالوت کردن .. 

وای بچه ها ، من خیلی تغییر کردم و اصلا خودم نفهمیدم چی شد که کلا خودمو فراموش کردمو فقط شبیه اون چیزی شدم که اون میخواد .. شاید دارم اشتباه میکنم و بزرگش میکنم .. شاید واقعا مذهب مون همینو از خانکم ها میخواد .. نمیدونم ، فقط خیلی میترسم. 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت قطعا مشکل داره !! این حرفا چیه دین از زن ها همچین چیزی میخواد و ... 😑😑😐 یا تو داری بزرگش میکنی ؟؟😑😑 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

اینکه چیزی نیست شوهر من میگه با دخترا هم رابطه نداشته باش فقط ننه خودش 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
شوهر من از هفت دولت ازاده  گاهی بهش میگم سیب زمینبی😐😐

نه به نظرم !شوهرت یه آدم نرمال و سالمه 

چی کار مگه باید بکنه 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

میترسم بگم شوهرت بد دله یا اختلال روحی داره اینجا تیربارونم کنن که چرا اینجوری میگی،غیرتیه طرف🤦‍♀️درصورتی که معنی غیرت چیز دیگست

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂