2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونتونم🌹🌹🌹دست گلت درد نکنه،،من خیلی نگرانم دستم ب جایی بند نیست ،پدرم۴۵سالشه،اما چون وزنش بالاس ...

خواهش میکنم گلم. خب جوونم که هستن. شواهد آزماشگاهی هم که به نفع کرونا نیست. پس فقط استراحت کنن  و فاصله شون رو با شما حفظ کنن.

گلبول سفید و esr خونشون کمی بالا هستش که دلایل مختلف داره ممکنه معمولی باشه ممکنه و.....که نشون دهنده التهاب و عفونته...

اگر حال پدر خوب شد که هیچ...

ولی اگر خدایی نکرده علائم بدتر شدن به عکس از ریه بگیرن 

نگران نباشید ولی در کل ندمال به نظر میرسه چون بقیه چیزا طبیعی هستس تو ارمایش

تازه وارد نیستم،عاشق الاغ ها و خرس ها هستم.🌷🐼🐴😎💞
خوردن آنتی بیوتیک رو توصیه میکنید با این اوصاف؟

والا من خودم تب و کوفتی داشتم دوهفته پیش دکتر ک رفتم بهم انتی بیوتیک داد با اینکه تشخیصش ویروس بود

معمولا انتی بیوتیک میدن ک از عفونت باکتریایی جلوگیری کنه

ولی نوعشو دکتر تشخیص میده من نمیدونم شوهرم اینجوری بود دکترازیترومایسین داد

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
گلبول سفید و esr خونشون کمی بالا هستش که دلایل مختلف داره ممکنه معمولی باشه ممکنه و.....که نشون دهند ...

مشکل متاسفانه اینه ک چون بالای۱۰۰کیلوعه سی تی نمیگیرن ازش😓😢

آنتی وایراله یا باکتری؟

آنتی بیوتیک یعنی آنتی باکتری.

درما ضد ویروسی برای مشکوک به کرونا تامی فلو و کلترا میدن. که اونم فقط به موارد مشکوک. هیدروکسی کلروکین هم میدن. اینا مال کسانیه گه میدونیم صد درصد ریه شون درگیره.

آنتی بیوتیک یعنی آنتی باکتری. درما ضد ویروسی برای مشکوک به کرونا تامی فلو و کلترا میدن. که اونم فقط ...

شرمنده ک انقد سوال کردم😓😓قول میدم آخریه🙂🤗ب نظرت اگ اصرارکنیم سی تی میگیرن یا واااقعا اون دستگاه نمیتونه؟

ببینید crp  و ldh خونشون نرماله که این دوتا در کرونا تغییر میکنه از حالت طبیعی در میاد..

میتونن از ترشحات و خلط هاشونم استفاده کنن برای تشخیص البته اگر سرفه و عطسه و تنگی نفس دارن..

نمیشه این مدلی تشخیص داد چون گاهی جواب ازمایش هم کمک کننده نیستش پزشک مجبوره از روی ظاهر تشخیص بده یا در چند مرحله ازمایش بگیرن..

خلاصه چیز مشکوکی توش دیده نشد فعلا هم به بیمارستان مراجعه نکنید چون خیلیا متاسفانه با مراجعه مبتلا شدن..

سایت nobat.ir سوالتونو از پزشک بپرسید (با نام کاربری و شماره تلفن خودتون)

نگران نباشید💙💚

تازه وارد نیستم،عاشق الاغ ها و خرس ها هستم.🌷🐼🐴😎💞