2777
2789
۲هفته س گلودرد و تب داره،و سردرد یه سوال ممکنه آزمایش فردی مثل این خوب باشه اما کرونا داشته باشه؟من ...

ببین میشه. یعنی نمیتونی قسم بخوری که کرونا نیست. ولی وقتی علایمش ایناییه که میگی و سرفه شدید و تنگی نفس نداره، و آزمایشش هم نرماله، فعلا جای نگرانی نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرمه.تب گلو درد سردرد

پدرم هی لرز داشت . بزن تو نت علائم عفونت چیه برات میاد

عزیزم عفونت خون دارن برن دکتر دارو میده خوب میشه

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
ممکن نیست بالا بودنش بخاطر کرونا باشه؟

برای عفونت زیاد crp میره بالا ک الان پایینه خداروشکر

اگه علائم داره شاید انفولانزا ساده باشه

حالا جوابو برای خواهرم میفرستم پزشکی میخونه ببینم نظرش چیه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
ببین میشه. یعنی نمیتونی قسم بخوری که کرونا نیست. ولی وقتی علایمش ایناییه که میگی و سرفه شدید و تنگی ...

مرسی فقط ببخشید خستتون کردم یه سوال😓من شنیدم میگن ممکنه فردی بدون تنگی نفس و سرفه مراجعه کنه و عکس نشون بده ریه ها کامل در گیرن وسفید..راسته؟

متاسفانه عکسم نمیگیرن😭😭😭

مرسی فقط ببخشید خستتون کردم یه سوال😓من شنیدم میگن ممکنه فردی بدون تنگی نفس و سرفه مراجعه کنه و عکس ...

خواهش میکنم.

نه نمیشه. ممکنه سرفه و تنگی نفسش خفیف باشه، ولی توی سی تی درگیری شدید باشه. ولی اینکه هیچ تنگی نفسی نداشته باشه، نه نمیشه.

ببین با کرونایی که حرف میزنی، درست انگار یه تیغ تو گلوشه و با هر صدایی که درمیاد به زووور حرف میزنه و مکرّرا سرفه میکنه جوری که یه جمله نمیتونه بگه.

مال پدرمه تب و گلو درد داره وسردرد۲هفته س

تب نامنظم دارن؟ یعنی مثلا الان ۳۷ بعدش ۳۷/۵  هی تغییر بکنه..

سرفشون خشکه و همراهش نفس تنگی دارن؟ این سرفه خیلی سخته میاد با تولید صدا

تازه وارد نیستم،عاشق الاغ ها و خرس ها هستم.🌷🐼🐴😎💞
خواهش میکنم. نه نمیشه. ممکنه سرفه و تنگی نفسش خفیف باشه، ولی توی سی تی درگیری شدید باشه. ولی اینکه ...

ممنونتونم🌹🌹🌹دست گلت درد نکنه،،من خیلی نگرانم دستم ب جایی بند نیست ،پدرم۴۵سالشه،اما چون وزنش بالاست میترسم ،حداقل اگ سی تی میگرفتن یکم تکلیفمون روشن بود،،همه میگن چیزی نیس اما حالش بده..بازم یک دنیامننون🌹🌹💖💖

مرسی💖💖💖من خیییلی نگرانم،ممنونتم 🌹🌹

عزیزم ببین توی کرونا هم ای اس ار و گلبول سفید میرن بالا لنفوسیت میاد پایین تو این ازمایش لنفوسیت رفته بالا و crp هم نرماله پس کرونا نیست احتمالا ی عفونت کم یا انفولانزا باشه

انشاالله بزودی سلامت میشن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
تب نامنظم دارن؟ یعنی مثلا الان ۳۷ بعدش ۳۷/۵  هی تغییر بکنه.. سرفشون خشکه و همراهش نفس تن ...

تبش نوسانیه یه روز هست یه روز نه ولی تنگی نفس نه ،راستی عرقم میزنه یهویی( بعضی وقتا)