2777
2789
عنوان

خدا بزنه کمرت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 51 پست
تمام بچه هاش گرفتاری دارن تو زندگیشون خوده مادره اگر خوب به زندگیش نگاه کنه با حرفهاش و رفتارهاش که ...

خدا بزنه کمرش بخدا اینقد تهمت بهم زده بود و شوهرمو پر کرده بود که روز اول زایمانم با اون شکم پاره شوهرم زنگ زد کلی بهم فحش داد بچم یه بیمارستان دیگه بستری بود اخرش گفت یا بچت یا خانوادت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم بخدا به جان همین بچم که بغلمه تو حاملگی تحت تاثیر حرفای مادرش کتکم زده افتادم لیمارستان 

وای خدا کمکت کنه چجوری با این خانواده وصلت کردی برای ازدواج دوم خیلی خیلی بیشتر باید دقت میکردی عزیزم مردی که دستش به روی زنش بلند میشه بازد حسابی جلوش ایستاد تا مراقب رفتارش باشه پدر ی برادری بزرگتری داری ازشون کمک بخواه جلوش وایسن اگر بدونه که قانون و خانواده پشتت هستن رفتارش عوض میشه

به جان بچم شیرم خشک شده دوباره دارم از غصه میمیرم 

غصه نخور ابجی خدا اه دلتو میگیره ازشون ظلم اخر نداره بسپارشون به خدا جواب شوهرت هم هیچی نگو فقط بگو مگه نمیدونستی که من یه بار ازدواج کردم که الان میگی حیف شدی؟

یه دختر قوی که زندگی بدجور باهام نساخت و سختیای زیادی روی دوشم گذاشت ولی خوب قوی بودم که همه بهم میگن چه خوب موندی ولی فقط خودم میدونم چه بهم گذشت تا گذشت😔
وای خدا کمکت کنه چجوری با این خانواده وصلت کردی برای ازدواج دوم خیلی خیلی بیشتر باید دقت میکردی عزیز ...

کارم از این حرفا گذشته که بخام چیزی رو تغیر بدم خدا میدونه چه زجری کشیدم تک و تنها با یه بچه 

بخدا نمیتونستم چجوری بچمو بگیرم بغلم چجوری حمامش بدم تک و تنها 

غصه نخور ابجی خدا اه دلتو میگیره ازشون ظلم اخر نداره بسپارشون به خدا جواب شوهرت هم هیچی نگو فقط بگو ...

چی بگم بخدا خاطره زایمانمو تعریف کنم میگین چجوری زنده ای یعنی دوستم میگه واقعا تو الان باید بیمارستان اعصاب بستری بودی افسردگی بعد زایمان گرفتم 

سر زایمانم کاری کرد گه خانوادم ولم کردن شوهرم نمیزاره بیان خونم تک و تنها با یه بچه تو این خونه خراب ...

خانواده ات نباید کوتاه بیان مگه از سراه پیدات کردن وظیفه ی هر پدر مادریه از بچش حمایت کنه همسرت اینکارا رو میکنه که خانواده ات نباشن تا هر بلایی سرت اورد کسی حرفی  نزنن ولی از خانواده ات کمک بخواه خدایی تو و بچه ات بزرگه اینو بدون که اگر زیر ظلم بمونی خدا هم ازت ناراحت میشه

خانواده ات نباید کوتاه بیان مگه از سراه پیدات کردن وظیفه ی هر پدر مادریه از بچش حمایت کنه همسرت اینک ...

باور میکنی شرایطم جوریه اینا رو ترجیح میدم به اخلاق خانوادم که بازم نرم پیششون 

کارم از این حرفا گذشته که بخام چیزی رو تغیر بدم خدا میدونه چه زجری کشیدم تک و تنها با یه بچه  ...

خانواده ات کوتاهی کردن خواهر منم یه شوهر عوضی داشت همیشه سعی میکرد خواهرمو از خانواده اش جدا کنه خواهرم ساده بود پشت شوهرش رو میگرفت مدام با ما دعوا داشت ولی ما میدونستیم نقشه شوهرش چیه انقدر پشت خواهرمو گرفتیم تا صاحب شغل و درامد شد و خونه خرید ماشین خرید قوی شد خودش از شوهرش جدا شد الان که جدا شده از کتکهای که شوهرش بهش میزده ازخیانتهاش میگه از اینکه این خرج خونه میداده ار اینکه چقدر تهمت بهش میزده الان میگه من با داشتن خانواوه ی خوب چرا انقدر عقلم کم بود با ابن ادم زندگی کردم یه دختر هم داشت شوهرش ازش گرفت که این مجبور  بشه برگرده اینم گفت بچه ام هم نمیخوام به وقتش میاد پیشم

باور میکنی شرایطم جوریه اینا رو ترجیح میدم به اخلاق خانوادم که بازم نرم پیششون 

پس از اون طرف هم مشکل هست خوب چی بگم خدو کمکت کنه و راه گشای زندگیت بشه عزیزم زیاد توسل کن تو زندگیت به ائمه از اونا کمک بخواه کمکت میکنن از خدا بخواه شرشون به خودشون برگرده اگر بتونی با یه مشاور برای بهتر شدن زندگیت کمک کنی خیلی خوبه