2777
2789
سلام موهام خیلی زور چرب میشه  ریزش شدید هم دارم

قدم اول برای ریزش شدید موهاتون باید آزمایش بدید که اگه کمبود ویتامین داشته باشی با استفاده از ویتامین ها تا حدودی ریزش درمان بشه

قدم دوم خرید شونه های چوبی و روبالشتی ساتنه و حوله مخصوص مو ترجیحا مایکروفایبر باشه و هر هفته باید شسته بشن

قدم سوم دونستن طبع سرته اگه طبع سرت گرمه باید از روغن هایی با طبع سرد استفاده کنی و اگه طبع سرت سرده باید از روغن هایی با طبع گرم استفاده کنی برای روغن تراپی کف سرت که باعث میشه طبع سرت معتدل بشه و ریزش موهات کنترل بشه

قدم سوم رعایت یه سری نکات که واقعا حوصله میخواد.

تا اینجا اگه سوالی داری بپرس تا جواب بدم و برم برای بعدیا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم اول برای ریزش شدید موهاتون باید آزمایش بدید که اگه کمبود ویتامین داشته باشی با استفاده از ویتامی ...

واااای عزیزم اگر بدونی چقدر گشتم تا پیدات کنم 

من اعلان هام زیاده 

اسم کاربریت هم یادم نمیومد 

ممنونم ازت 

من آز مایش دادم مشکلی نبود 

ویتامین هم مصرف میکنم 

من بهمن پارسال محلول شیوانا درست کردم ، دو دوره هم پارسال موهامو لایت کردم 

محلول شیوانا رو زدم ریزش موهام بیشتر شد ( روغن زیتون و نارگیل و حنا)

یکی دوماه زدم ولی موهام ریزش داشت 

موهامو پسرونه کوتاه کردم 

از اون موقع تا الان چند بار پسرونه کوتاه کردم 

من موهام رو به چرب بود 

ولی از پارسال تا الان بیش از حد چرب شده، ریزششم اصلا بتد نیومده 

بارها شامپو عوض کردم ولی فایده ندلشت 

دکتر رفتم ، قرص مولتی ویتامین باز داد بهم و یه شامپو که واسع شوره ی سره 

گفت هفته ای دوبار بزن 

خب موهای من که شوره نداره اصلا 

گفتم خیلی چرب میشه گفته تند تند بشور 

گفتم ریزشش چی؟؟؟ گفت تا صد تا در روز بریزه طبیعیه 😑

خلاصه حجم موهام خیلی کم شده و این باعث ناراحتیم شده 

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
واااای عزیزم اگر بدونی چقدر گشتم تا پیدات کنم  من اعلان هام زیاده  اسم کاربریت هم یادم ن ...

چه خبره ۱۰۰ تا در روز؟ آدم کچل میشه که اگه شوره نداری داروی خاصی نزن که بدتر بشه ریزش موهات

چندتا نکته هم بگم که تاثیر زیاد داره واسه درمان ریزش مو

اول اینکه حتما نشسته آب و نوشیدنی بخور

دوم حتما نشسته حموم کن و قبل حموم کردن آبی که میخوای باهاش حموم کنی رو بذار نیم ساعت بمونه تا کلرش بپره

سوم حتی اگه موهات چربه نباید واسه شستن موهاتو چنگ بزنی  و به اندازه شامپو بزن بیشتر نزن که فایده نداره

چهارم تا حد امکان سعی کن شامپوی فری سولفات یا گیاهی استفاده کنی

طبع سرت روببین چیه بر اساس اون روغن مناسب رو استفاده کن

غذاها و مکمل های گروه bرو استفاده کن 

من قرص بیوتین مصرف میکنم تا اونجا که میدونم ضرر نداره و اگه بیش از اندازه مصرف کنی به صورت آب اضافی بدن دفع میشه

وقتی میری توالت حتما سرت رو بپوشون آلودگی های توالت هم تاثیر داره.

شونه و برس های چوبی تهیه کن و روبالشتی سعی کن یا ساتن باشه یا ابریشم

موهاتو اصلا محکم نبند و دوبار در روز موهاتو آروم شونه کن

اینایی که نوشتم زیادن اما بازم هزادتا چیز هس که رعایت کنی😀

امشب تا همینجا کافیه😁

🐍اینم پسرم گذاشت😁

چه خبره ۱۰۰ تا در روز؟ آدم کچل میشه که اگه شوره نداری داروی خاصی نزن که بدتر بشه ریزش موهات چندتا ن ...

عزیزم ، خدا حفظش کنه ، دختر من استیکر اسب میزاره 

ممنون از وقتی که گذاشتین سعی میکنم رعایت کنم تک تکشون رو 

ولی خب من راجبه طبع اطلاعات ندارم 

حتی نمیدونم طبع خودم چیه 

بازم سپاسگزارم خیلی لطف کردید ❤

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
عزیزم ، خدا حفظش کنه ، دختر من استیکر اسب میزاره  ممنون از وقتی که گذاشتین سعی میکنم رعایت ...

طبع سر اگه گرم باشه ریزش مو بیشتر از وسط سره و رشد مو زیاده 

اما طبع سرد ریزش مو پراکنده اس و رشد موها یا خیلی کمه یا خیلی خیلی نامحسوس

یه راه دیگه هم برای فهمیدن طبع سر گرم هست آسونتره انگشتت رو روی فرق وسط سرت واسه چند ثانیه بذار اگه گرما رو حس کردی یعنی طبع سرت گرمه 

هم برای طبع سر گرم و هم برای طبع سر سرد باید روغن هایی بزنی که طبع سرت معتدل و کنترل بشه

خواهش میکنم خودم علاقه دارم به این چیزا همش توی اینستا و گوگل میگردم که ببینم چه خبره و هر دفعه یه ماسک خاص برای صورت یا مو پیدا میکنم😁

من موهام انگار از همه جا میریزه عزیزم 

از اول بارداری هم اینطوری شد 

زرده تخم‌مرغ گذاشتم بی فایده بود 

البته توی ازمایشهای اول بارداری اهنم‌یه کم‌پایین بود 

ولی الان بیشت روزه قرص مولتی پریناتال میخورم که  اهن داره 

خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن  آمین 👑
من موهام انگار از همه جا میریزه عزیزم  از اول بارداری هم اینطوری شد  زرده تخم‌مرغ گذاشتم ...

خب کم خونی و کمبود ویتامین خیلی تاثیر داره من خودم مولتی ویتامین کلسیم و فولیک اسید و ویتامین دی به همراه بیوتین استفاده میکنم

بیوتین عالیه اما حتما از دکتر بپرس ببین میتونی استفاده کنی

اما احتمالا کمبود ویتامین و آهن داری و با یه سری نکات موهات دوباره به حالت اول برمیگرده

من موهام انگار از همه جا میریزه عزیزم  از اول بارداری هم اینطوری شد  زرده تخم‌مرغ گذاشتم ...

مثلا نشسته حموم کن و با کاسه آب بریز بعد حموم هم حتما موهاتو با حوله ۹۰ درصد آبشو بگیر و سعی کن سشوار نزنی بعد با روغن سبک مثل آرگان یا ماکادمیا یا بادام تلخ روغن بزن به ساقه مو و شونه کن از پایین به بالا و سعی کن شونه ات چوبی باشه شبا قبل خواب حتما سرتو ماساژ بده و اسپری گلاب و روغن سبک بزن به ساقه موهات و شونه کن و با موهات بازی کن تا هوا بینشون بره و بعد موهاتو بباف و جوراب بکش روش این برا نرمی و ابریشمی کردن موهاست.

اگه مشکلی نداشته باشی با روغن تراپی اول ببین طبع سرت سرده یا گرم بعدش روغن مناسب طبع سرت استفاده کن که خیلی اثر داره.

خب کم خونی و کمبود ویتامین خیلی تاثیر داره من خودم مولتی ویتامین کلسیم و فولیک اسید و ویتامین دی به ...

ایشالا 

این هفته میرم ازمایش میدم نتیجشو میگم بهت عزیزم 

خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن  آمین 👑

سلام ببخشید اون تاپیک قبلی دورهمی گیسو کمندها ک همه تجربه هاشونو توش گفته بودن چرا بسته شد؟؟ من تازه میخوام روغن و حنا بخرم ی سری سوال دارم کسی اینجا از اون محلول استفاده کرده و نتیجه گرفته ؟؟

سلام ببخشید اون تاپیک قبلی دورهمی گیسو کمندها ک همه تجربه هاشونو توش گفته بودن چرا بسته شد؟؟ من تازه ...

دورهمی گیسوکمندها مال من نیس نمیدونم اما سوالت رو بپرسی شاید بتونم کمکت کنم

کدوم محلول؟