2777
2789
بله شیر میدم شما چند ماه اوضاع مو و پوستتون خوب نبود

سلام گلم ببخشید دیر به دیر  میام نینی سایت

بیشتر بخاطر اینه که شیر میدی بچه شیره وجودت رو میکشه من تو اون دوران کلا هم غذا کم میخوردم ویتامین کلا مصرف نمیکردم حتی میوه هم نمیخوردم دیگه خیلی طول کشید تا به خودم بیام و شروع کنم به رعایت کردن یه سری نکات.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

من مشکل کم کاری تیروئید دارم رفتم دکتر قرص لووتیروکسین‌ تجویز کرد یه ماه مصرف کردم تیروئیدم کنترل شد ولی مشکل اینجاست که من از وقتی این قرص مصرف میکنم ریزش موی شدید گرفتم واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم شونه کردن موهام شده برام عذاااااب😔😞😞

ببخشید اینارو یادم رفت تو تایپیک جدا نوشتم روغن رزماری هم بهترینه برای قبل حموم بیشتر دوساعت کف سرت ...

ریزش شدید دارم

دوساله بعد کرونا ک گرفتم ریزشم قطع نشده و شدید و شدیدتر میشه

به پرپشتی مو معروف بودم

زیاد دکتر رفتم همه کار کردم بی فایده بوده

دیگه ناامید شدم.افسرده شدم

قوی ترین داروها رو خوردم

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
راستی اصلا هرروز حموم نکن تقریبا یک روز درمیان خوبه

رزماری اگ بخوام استفاده کنم که باید عر روز حموم رفت

روی محلولش نوشته صبح و شب باید بزنم به سر

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           

سلام عزیزم منم پیج گیسو کمند رو دنبال میکنم .طبع سرم گرمه و پلی کیستیک هستم فرق سرم ،جلو و وسط سرم خیلی خالی شده الان ۳ روزه دارم روتین ها رو انجام میدم .فقط چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید🥺

من ترکیب جوشانده روزماری و آب برنج رو وقتی به سرم میزنم باید بپوشونمش؟ و اینکه چند بار در هفته بزنم؟

بعد اینکه شما مکمل هیر تامین مصرف کردین؟یا مزوتراپی و پی آر پی رفتین؟

ریزش شدید دارم دوساله بعد کرونا ک گرفتم ریزشم قطع نشده و شدید و شدیدتر میشه به پرپشتی مو معروف بود ...

اگه ریزش هورمونی نداری اینا که گفتم رو انجام بده

گل ختمی هم میگن خوبه برای ریزش مو اگه خواستی انجام بده

سلام عزیزم منم پیج گیسو کمند رو دنبال میکنم .طبع سرم گرمه و پلی کیستیک هستم فرق سرم ،جلو و وسط سرم خ ...

طبع سر گرم فقط باید روغن هایی با طبع سرد استفاده کنی و همچنان زیر نظر دکتر باشی چون پلی کیستیک هستی

ترکیب آب برنج و رزماری هم در هفته ۲ تا سه بار انجام بده ترجیحا ۲ بار در هفته و نیازی نیس حتما سرت رو بپوشونی

راستش رو بخوای مکمل هیرتامین خیر استفاده نکردم گرونه برام😁 مزو و پی آر پی هم انجام ندادم چون بیماری دارم

سلام عزیزم .نحوه استفاده روغن رز ماری ب چه صورتیه .من گرفتم .باید بزنم ب ساقه ی مو یا پوست سر ؟ چه م ...

به پوست سر باید بزنی حداکثر تا ۲ ساعت میشه روی کف سر باشه از نیم ساعت تا ۲ ساعت بیشتر مجاز نیس

رزماری اگ بخوام استفاده کنم که باید عر روز حموم رفت روی محلولش نوشته صبح و شب باید بزنم به سر

محلول آماده گرفتی؟

منکه منظورم جوشانده خود رزماری و روغنشه 

اما حتما اجبار نیس صبح و شب بزنی این برای این بود که زودتر نتیجه بگیری