2777
2789
دورهمی گیسوکمندها مال من نیس نمیدونم اما سوالت رو بپرسی شاید بتونم کمکت کنم کدوم محلول؟

یه محلول اونجا معرفی کردن ک از مخلوط روغن زیتون و نارگیل طبیعی با حنا سبز بدست می اومد ی نفر ب اسم شیوانا معرفییش کرد خیلیا استفاده کردن نتیجه گرفتن موهاشون از این رو ب اون رو شده بود ک تاپیکشو متاسفانه گزارش زدن اگ بزنی تو گوگل محلول کم پشتی مو عکساشو میاره میبینی ک چقد اون محلوله تاثیر داشت 

یه محلول اونجا معرفی کردن ک از مخلوط روغن زیتون و نارگیل طبیعی با حنا سبز بدست می اومد ی نفر ب اسم ش ...

حنا به تنهایی برای کم پشتی مو عالیه روغن زیتون و روغن نارگیل هم همینطور 

اما این روغن برای طبع سر گرم اصلا مناسب نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حنا به تنهایی برای کم پشتی مو عالیه روغن زیتون و روغن نارگیل هم همینطور  اما این روغن برای طبع ...

یادم رفت بگم که حنا طبعش سرده 

یجورایی همو خنثی میکنن عالیه

اما من چون روغن ترکیبی برای موهام میزنم فعلا ازحنا استفاده نکردم

حنا به تنهایی برای کم پشتی مو عالیه روغن زیتون و روغن نارگیل هم همینطور  اما این روغن برای طبع ...

خب من ی تست دادم ک جوابشو بهم گفتن ک طبع بدنت سرده وقتی طبع بدنم سرد باشه ینی طبع سرمم سرده دیگه؟؟

سلام عزیزم

من تو یه تاپیک دیگه در مورد روغن زیما ازت پرسیدم.ممنون جواب دادی.

من ریزش مو ارثی (آندروژنیک) فک میکنم داشته باشم

البته جواب آزمایش و سونو همه خوب بود و فقط کمبود ویتامین b12 داشتم که دو ماهی میشه دارو  و مکمل مصرف میکنم. و سرم هم چربه حدودا. الان هم یک ماهی میشه آب برنج، روغن نعنا و بعدش هم جوشونده نعنا مصرف میکنم که ریزشم رو برطرف کرده این موارد.(البته تو این مدت که ریزش داشتم حجم زیادی از موهام رو از دست دادم)

ریزش شما از چه نوعی بود؟

چه مدت ریزش داشتین؟ و چقدر مو از دست دادین؟

چیا استفاده کردین؟

سلام عزیزم من تو یه تاپیک دیگه در مورد روغن زیما ازت پرسیدم.ممنون جواب دادی. من ریزش مو ارثی (آندر ...

سلام گلم ببخشید تازه خوندم

اول باید ببینی طبع سرت چیه؟ گرم یا سرد اونوقت میتونی روغن با طبع مناسب سرت استفاده کنی

در طول روز حموم کن چون در شب موها چربتر میشن شامپوت هم اگه سولفات داره با آب یکم قاطیش کن یا با دستت کف درست کن کف شامپو رو به ریشه مو بزن

سعی کن هر هفته شونه یا برس موهات و رو بالشتی رو بشوری نشسته حموم کن و آب حمومت رو بذار نیم ساعت بمونه تا کلرش ته نشین بشه بعد با کاسه ای رو سرت آب بریز.

هر شب قبل خواب ماساژ سر یادت نره با حوصله و آروم سرتو ماساژ بده اگه موهات بلنده شل بباف و روش جوراب بکش بعد بخواب روبالشتی هم سعی کن ساتن یا ابریشم باشه. این نصف کاراییه که من انجام میدم درمورد طبع مو جواب بده که کمکت کنم گلم🌹.

سلام گلم ببخشید تازه خوندم اول باید ببینی طبع سرت چیه؟ گرم یا سرد اونوقت میتونی روغن با طبع مناسب س ...

عزیزم مرسی از تاپیک مفیدتون 

طبع سر من سرده موهام خیییییلی دیر بلند میشه همینم تا میرسه به وسط کمرم موخوره میزنه 😢

روغن رزماری قبل حموم میزنم 

بعد حموم روغن آووکادو یا ماکادمیا میزنم 

هنوز موهام کمی وزه و امان از موخوره راا حلی دارید ؟

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
عزیزم مرسی از تاپیک مفیدتون  طبع سر من سرده موهام خیییییلی دیر بلند میشه همینم تا میرسه به وسط ...

خواهش میکنم گلم

برای موخوره فقط و فقط کوتاهی جواب میده هرکی بهت گفت درمان داره بدون دروغ میگه اما میتونی پیشگیری کنی با رعایت چند نکات

۱. روبالشتیت ساتن یا ابریشم باشه

۲. شونه چوبی مخصوص خودت رو داشته باشی

۳. هرشب کف سرت رو ماساژ بده

۴. قبل خواب به ساقه موهات روغن سبک بزن مث ماکادمیا ، آرگان و یا بادام تلخ و شونه کن اما یادت باشه فقط از ساقه

۵. قبل خواب هم موهاتو بباف و با کش آروم ببند اگه هم تونستی جوراب بکش روشون.

محلول گلاب و روغن هم برای موهات درست کن قبل اینکه موهاتو شونه کنی روی موی خشک اسپری بزن و بعد شونه کن موهاتو ابریشمی میکنه کاملا هم تضمینی😉

عزیزم مرسی از تاپیک مفیدتون  طبع سر من سرده موهام خیییییلی دیر بلند میشه همینم تا میرسه به وسط ...

ببخشید اینارو یادم رفت تو تایپیک جدا نوشتم

روغن رزماری هم بهترینه برای قبل حموم بیشتر دوساعت کف سرت نمونه به ساقه تا ۴ ساعت میشه بمونه

برای بعد حموم هم روغن سبک به ساقه فقط آرگان یا ماکادمیا یا بادام تلخ خوبه

من خودم بادام تلخ رو بیشتر میپسندم عالی بود برای من.

برای موخوره هم هر هفته روبالشتی و شونه هاتو بشور و هر دوهفته خودت یا شخصی برات موخوره هارو با قیچی مناسب بزنه

خب حالا من یه شرح حال طولانی بدم.

من ۲۵ سالمه. از ۱۷-۱۸ سالگی موهام شروع به ریختن کرد.

هنوزم میریزه اما جایی که خیلی خالی شده مرکز سرمه. عین کچلی مردا!

ریزشم پراکندس. از همه جای سرم. اما جلوی سر و فرق سر و مرکز سر کم پشت شده مخصوصا مرکز که خالیه .... بنظرم بدترین نوع کم پشتی اینه. چون تنها راه پوشوندنش اینه که کل موهارو به عقب شونه کنم

از لحاظ طبع... طبع من بلغمیه. سرد و ترِ شدید. اما طبع سرم رو دقیق تشخیص نمیدم چون هم علائم گرمی رو داره هم سردی اما بنظرم بیشتر متمایل به سردیه.

کف سرم شدیدا چرب و ساقه ها خشک و نازک و بی جون و وز !

از لحاظ مشکلات داخلی... کمبود ویتامین و کمخونی و ... ندارم. سالی یبار حتما چکاپ میدم.

از لحاظ هورمونی... پریود سروقت دارم و سونوهام نرماله. اما دکتر پوست میگفت الگوی ریزشت مثل تنبلی تخمدانهاست. درحالی که من بیش فعالی تخمدان دارم. سیکل های کوتاه و تخمکگذاری هرماهه و احتمالا همین باعث شده ذخیره تخمدانم کمه‌ و نازایی دارم ۶ ساله. بقیه ی هورمون ها مثل تیروئید و پرولاکتین و ... نرماله.

پیج سوگند و گیسوکمندو دنبال میکنم.

خب حالا من یه شرح حال طولانی بدم. من ۲۵ سالمه. از ۱۷-۱۸ سالگی موهام شروع به ریختن کرد. هنوزم میریز ...

بعضی راهکاراشونو انجام دادم ولی فایده آنچنانی نداشته. رویش از فرق سر دارم اما از مرکز سر اصلا .... شونه چوبی و خیلی خیلی چیزای دیگه رو رعایت کردم.

بعضی راهکاراشونو انجام دادم ولی فایده آنچنانی نداشته. رویش از فرق سر دارم اما از مرکز سر اصلا .... ش ...

ریزش مویی که داری مث منه که حالا کنترلش کردم 

کف سر چرب باید کنترل بشه شامپوی مناسب جنس موهات رو پیدا کن و استفاده کن ترجیحا فاقد سولفات

فقط هم ۱بار در روز موهات رو شونه کن اما از ریشه شونه نکن هرشب هم ماساژ سر رو حتما انجام بده و در طول روز موهاتو آزاد بذار یا اگه میبندی موهاتو شل ببند یا بدون کش کلا نباید سنگین بشه سرت

روغن مناسب طبع سرت استفاده کن منکه واقعا ترجیحم روغن ترکیبی زیما هست چون استفاده کردم و واقعا موهام پرپشت شد دلی تبلیغ میکنم براش

درباره طبع بدنت که سرد و تره کنترلش کن اونم خیلی مهمه

ریزش مویی که داری مث منه که حالا کنترلش کردم  کف سر چرب باید کنترل بشه شامپوی مناسب جنس موهات ...

شامپو آتو هردو رنگشو استفاده کردم. تاثیری نداشت تو کم شدن ریزش.

چون کف نمیکنه آنچنان بخاطر همین چربی سرم تمیز نمیشد اصلا. یاز آبی بهتر از صورتیه

شما شامپوی دیگه ای سراغ داری که برای کف سر چرب و ساقه خشک و فاقدسولفات باشه؟

روغن زیما چنده؟

شامپو آتو هردو رنگشو استفاده کردم. تاثیری نداشت تو کم شدن ریزش. چون کف نمیکنه آنچنان بخاطر همین چرب ...

شامپو آتو رو من استفاده میکنم خوب بوده برا من 

با اینکه کف سرم چربه احتمالا درست ازش استفاده نمیکنی  باید کف دستت شامپو که گذاشتی با شامپو فقط کف سرت رو ماساژ بده به ساقه نخوره من اینجور استفاده کردم خوب بوده

اما اگه نخواستی میتونی شامپوی اویدرم نوع کف سر چرب و ساقه خشک رو استفاده کنی من اینو هم استفاده کردم خوب بوده برام کاملا فاقد سولفات نیس اما سولفات مضرش کمه