2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید جواب بدید چی کنم

600 بازدید | 46 پست

بچه ها من هفت هشت ماه دوری و غربت و تحمل کردم بخاطر عید که میرم شهر خودمون . یه پسر دوساله دارم که دمار از روزگارم درورده از شیطونی و بیخوابی وهزار کار دیگه ... تمام امیدم این بود میرم شهرمون خواهرام عاشقشن باهاش بازی میکنن من یه استراحتی میکنم این مدت    حالا با این اوضاع اگر شما بودید میرفتید ؟ دوازده ساعت راهه😔 اما خودمون ماشین داریم ... جدای از اینا پدرم پیره همش میره خرید و میاد اصلا مراعات نمیکنه .چی کنم توروخدا . اگر شما بودید میرفتید؟؟ ما بریمم توی خونه ایم و جایی نمیریم فامیل هم نمیاد بخاطر این مریضی من فقط نگران بی مراعاتیه پدرم هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هم از خونواده هامون دوریم اما شوهرم میگه باید بریم هیچ جوری نمیتونم راضیش کنم خونه بمونیم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
نرید به نظرم هممون دلمون به این تعطیلات و دیدن خانواده هامون خوش بود ولی نریم بهتره. اینهمه صبر کرد ...

آخه موضوع اینه اینا چیزی نمیگن ولی مطمئنا تا یکسال درگیریم ... نه به این جدیت و سختی ولی ویروسش هست تا یکسال 

همه همینطورن.ولی رفتن به اونجا اول کار اشتباه شماست چون ممکنه تو راه ویروسو با خودتون ببرین برا خانواده

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
آخه موضوع اینه اینا چیزی نمیگن ولی مطمئنا تا یکسال درگیریم ... نه به این جدیت و سختی ولی ویروسش هست ...

خب بالاخره از شدتش کم میشه همیشه ک اینجور نمیمونه

یکم دوری و سختی رو تحمل کنیم می ارزه به اینکه خدایی نکرده با دستای خودمون عزیزامونو مریض کنیم یا حتی مردم دیگه رو یا بالعکس