2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید جواب بدید چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 46 پست
همه همینطورن.ولی رفتن به اونجا اول کار اشتباه شماست چون ممکنه تو راه ویروسو با خودتون ببرین برا خانو ...

ما بیش از حد رعایت می کنیم خودمون . شوهرم میگفت اگر خواستیم بریم یه کله میریم و واینمیسیم توی جاده . مگه یکبار بخوایم بنزین بزنیم که با هزار ترفند و الکل و ضدعفونی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا میخواید برید 

شیراز

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
برای جی قراره بری؟ بری پیش خانواده ؟ 

از بیستمِ ماه قبل اومدم خونه پدر شوهرم یهفته بمونم و برگردم دیگ این کرونا اومدو گرفتار شدم حالا میرم خونم و حتمااااا باید برم  

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
منم فردا باید برم شهری ک ده یازده ساعت راهه باردارم هستم نمیدونم چطو برم دسشویی

بنظرم اصلا دستشویی بین راهی نرو.توی جاده قسمت هایی ک پارکینگ هست پیاده شو دستشویی صحرایی برو.حداقل ویروس نیست.اب هم ک همراهت باشه دیگ مشکلی نیست

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته

نه عزیزم تحمل کن این‌چن وقت رو خدابزرگه تو ۱۲ساعت راهته من ۴۵ دقیقه فاصله دارم اتمام حجت کردم باهمه گفتم تا خرداد نمیام بااینکه خانوادم رعایت میکنن داداشمم گفت خودم باماشین میام دنبالت با قطار یاماشین عمومی نیا میترسم بازم 

وای خدااااا تا کی میخوایم اینهمه سختی بکشیم . 😔

در ضمن حیف نیست این همه راه میری اقوامت رو نتونی ببینی ؟نتونی ی دور همه بزاری همه دور هم جمع بشین؟

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته