2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید جواب بدید چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 46 پست
بنظرم اصلا دستشویی بین راهی نرو.توی جاده قسمت هایی ک پارکینگ هست پیاده شو دستشویی صحرایی برو.حداقل و ...

مادرشوهرم اینام همینو میگن تو بد اوضاعی گرفتار شدم یکماهه من دور از شوهرم دارم امروز فردا میکنم و دستوپتجه نرم میکنم با دلهره و اضطرابا😔

ممنون عزیزم چشم❤

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نرو همه مث تو هستن .دل هممون به عید خوش بود من الان چند هفتس خونه خونوادم نرفتم با اینکه نزدیکن .حتی روز عید هم دور هم جمع نمیشیم بزارین اوضاع بهتر شه بعدا برو .ناراحتیت رو درک میکنم اما چاره نیست

منم فردا باید برم شهری ک ده یازده ساعت راهه باردارم هستم نمیدونم چطو برم دسشویی

دقیقا مشکل منم همینه 😕

در ضمن شهر من تو شماله 

اونجام کرونا خیلی شیوع پیدا کرده ... 

منم باردارم 

نرم نمیشه 

برم نمیشه 

ما لرستانیم عزیزم هرروز با ماشین و بلندگو میان تو خیابوناو کوچه ها وآژیر میکشن جدی بگیرید ازخونه ها ...

شوهر منم‌گیر داده بریم لرستان خونه مادرش تو این اوضاع مامانشم هی زنگ میزنه اینجا هم‌چی خوبه گسی نگرفته بیاین 

بنظرت تا ۵ شنبه جادهارو نمیبندن؟؟

خیلی سخته میدونم😔

خودتو ناراحت نکن به این فکر کن که بخاطر سلامتی خودتو خانوادت بهتره نری  همین بچه ای که میگی اینهمه اذیتت میکنه اگر خدایی نکرده بخاطز یه سفر اتفاقی براش بیوفته دیگه خودتو نمیبخشی میگی کاش تا اخر عمر خونه میموندم بچم چیزیش نمیشد بجاش یه کارایی کن که ساعت خوابش و بازیش برنامه بریزی تا خودتم یه ساعتایی استراحت کنی منم این وضعیتو داشتم سختم بود اما دیدم با برنامه میتونم یه ساعتایی واسه خودم بزارم 

سلام گلم منم اراکم خوانوادم خوزستان یکسال تنهایی ب امید عید ک ببینمشون ولی اخراش با ماشین پدرشوهرم اومدیم هیچ جا پیاده نشدیم ناهارم تو ماشین خوردیم.اومدیم نه ساعتم راه.کلی خسته شدیم ولی جایی پیاده نشدیم.اومدیم خوزستان.چون نمیشه نره ادم.من حالتو میفهمم واسه همین درکت میکنم.برو ولی مواظب باش توصیه هارو جدی بگیر.اونجا هم رفتی جایی نرو.دیگه ایقد سختش نکن واس خودت.این ویروس درعین شیوع بالا پیشگیری ازش اسونه.این بیماری وجود داره واقعا.ولی دیگه شایعاتم زیاده درموردش

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
دقیقا مشکل منم همینه 😕 در ضمن شهر من تو شماله  اونجام کرونا خیلی شیوع پیدا کرده ...  م ...

دیدی چقد بلاتکلیفی بدیه😭

ن من طرف جنوبه اوضاعش از اینجا بهتره

ایشالا بهترین تصمیمو بگیری و همیشه از بلایا درامان باشین خودتو نینیت😍

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
استان لرستان 

منم خونه بابام اینا خرم اباده...شرایطم شبیه ب توه ی بچه دوساله هم دارم.... اگ برم اونجام باید استرس داشته باشمو و همه چی رعایت کنی بیرون نری تفریحی توش نیس واسه همین فک میکنم خونه خودم باشم بهتره تا اونجوری.. در عوض بعد چن وقت دیگ مثلا یکی دوماه دیگ میرم تلافی درمیارم بعد عید برو ی ماه بمون الان شدتش بالاس اون موقه شاید یکم بهتر باشه