2777
2789

تو فامیلتون خانم یا بچه اون خانم کسی هست که شاغل نباشه و شرایط کار کردنن و سرکار رفتن نداشته باشه و شما از نظر مالی یا هرچیزی گاهی هواشونو داشته باشید؟

میخوام یه چیزی بگم بخدا قسم من اصلا چشمم به دست دیگران نیست روزی رسون یکی دیگه ست کمک دهنده یکی دیگه ست

هیچ فامیل یا آدمی دربرابر بقیه هیچ مسئولیت یا وظیفه ای نداره بدتر از همه اگه کاری کنه و خدا نترس باشه بعد سر آدم منت بزاره یا سرکوفت بده

اما من که پدر مادرم جدا شدن تو شرایط سخت مالی قرار گرفتیم فامیل ما ماشالا همشون پولدار و اتفاقا همشون هم به نوعی به بقیه کمک میکنند(منظورم غریبه هاست) مثلا جاهایی کمک میکنند که اسم و رسمشون بعد گفته میشه

اقای فلانی چمیدونم خانم فلانی فلان مبلغ جهت ساخت مدرسه چمیدونه بیمار یا ...صرف کردن

ولی من و مامانم که تو آبروداری داریم درد نداری رو تحمل میکنیم مرهم که نیستن هیچ به امام حسین همین فامیلا زخم زبون هم میزنند که اضافی یا ...

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

فامیلا ما لیاقت ندارن

منم کمک نمیکنم

اگه لیاقت داشته باشن

چرا که نه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا وقتی نمیکنن نمیکنن دیگه نمیشه که کاسه گدایی دست گرفت باید یه کاری جور کنی

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

خبر دارن از نداریتون؟

بله خودشون میبنن تازه تیکه هم میندازن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
عزیزم ماشالله ب این سن کم شاعلی کهچرا کم میارین

من شاغلم؟