2777
2789
عنوان

تکواندو یا کاراته؟

40013 بازدید | 28 پست

سلام  . من ۱۲ سالمه . قدم ۱۵۷ و وزنم ۴۸ کیلوهه . قبلا یه مدت ژیمناستیک رفتم و مریم گفته انعطاف خیلی خوبی داری ! الان میخوام برم یه ورزش رزمی . البته بعد کرونا که فکر کنم هیچ‌وقت تموم نشه😑😐😢😂. فقط من موندم بعد کرونا تکواندو برم یا کاراته ؟ 

تکواندو نزدیک خونمون هست ولی کاراته دوره ! حالا آنچنان هم مهم نیست راه . فقط سوال من اینه که تکواندو بهتره یا کاراته ؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترمو تکواندو گذاشتم چون هم حرکات دستش زیاده هم پا فکنم کاراته بیشتر پا باشه

ولی تکواندو بیشتر با پا هست و کاراته با دست ؟! 

نمیدونم شاید من کم تحقیق کردم! 

خب معلومه که تکواندو 

منم خودم تکواندو بیشتر دوست دارم . ولی سوال من این بود که مناسب من هست یانه؟  

آخه براساس قدر و وزن گفتم که تکواندو ظاهرا قد بلند تری میخواد

دیگه دیگه😂😅 گفتم اینجا میشه نظر سنجی کرد😅😅😅 .... 😅😅😅😅😅

الهی قربونت بشم عزیزم اخه اینجا یه سری مطالب میزارن که محتواش به دردت نمیخوره  من میدونم شماشیطون بلاها الان خیلی از مسائل رو میدونید و از خیلی چیزا سر در میارین من خودمم اینجوری بودم و درکت میکنم اما باور کن خیلی چیزا رو انقدر زود نفهمی برایه خودت بهتره

راستی تکواندو خیلی بهتره من خودم تکواندو کارم و اینو ترجیح میدم به کاراته

من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞
منم خودم تکواندو بیشتر دوست دارم . ولی سوال من این بود که مناسب من هست یانه؟   آخه براساس قدر ...

غلط کزدن باید آموزش بدن میخوان پولشو بگیرن واسه انتخاب مسابقات که نیست بر اساس قد و وزن انتخاب کنن.به همه آموزش میدن و شما هم شیر زیاد بخور هم مقوی هست هم برای بلندی قد خوبه اوقات بیکاری هم والیبال بازی کن

الهی قربونت بشم عزیزم اخه اینجا یه سری مطالب میزارن که محتواش به دردت نمیخوره  من میدونم شماشیط ...

ممنونم . درسته خیلی چیزا رو میدونیم😅

ولی ممنون که باز گفتی آخه نمیدونستم از اینجور چیزا میزارن اینجا . 

باشه حتما سعی میکنم اونجا ها نرم