2777
2789
من سر کار میرم روزا😖

خدا حافظت باشه به خدا دلم کبابه واسه اون کسایی که مجبورن برن سرکار این دولت لعنتی که مجلس و خودشونو تعطیل کرد بقیه مردم هم کشک مخصوصا کارمندای بخش خصوصی😭😭

این پروفایل متعلق به یک نفر نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا نريد خريد بذاريد اين جنسا ك  قيمت سه برابر كشيدن روش ، بمونه باد كنه رو دستشون تا قيمت ه ...

بله واقعا دیروز مرغ فروشی محلمون میگف کسی نمیاد خرید بمونه خراب میشه از۹هزارتومن میداد

بخدا کروناهم بهانس نرن همه چی ارزون میشه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

ما چه گناهی کردیم به خدا اونها میرن ناقل میشن این زنحیره لعنتی تا اخر اردیبهشت هم ادامه پیدا کنه تا کی دولت میگه میتونه بگه اموزش،پروش تعطیل باشه دانشگاه تعطیل باشه یه جایی که دیگه مردم رعایت نکن محبورن دوباره باز کنن اونوقت اولین کسی که ظربه میخوره همه مونیم چه قرنطینه کردیم یا نکردیم کی میخوایم متوجه بشیم کاش به همدیگر رحم کنیم کاش قرنطینه میکردن شهرها رو هیحوری نمیشه مردمو کنترل کرد 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست