2777
2789
شما سطح فرهنگ خانوادت پایینه وگرنه خودت مشکلی نداری بشین درستو بخون و به این اراجیف گوش نده ایفون و ...

اینی که گفتم آیفون داره ازدواج نکرده 

خونه پدرشه ، روستا میشینه 

منظورم اینقدر خونه پدر احترام داره همه چیز براش فراهم میکنن 

ولی من همسن اون بودم تحقیر میشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ازدواج تو سن ۱۵ سالگی افتخاره؟؟؟

بشین درستو بخون، یه رشته خوب توی یه شهر خوب بیاری و بعدشم بگرد دنبال کار

اولش سخته ولی وقتی درست تموم شد و تونستی یه شغل مرتبط باهاش پیدا کنی خیلی به خودت افتخار میکنی

ایناییم که گفتی مثل کاشت ناخن و آیفون و... هیچ کدوم تاکید میکنم هیییچ کدوم افتخار نیستن

تو اگه موقعیت اجتماعی خوبی پیدا کنی مطمئن باش آدم مناسب ازدواج هم تو سن درستش پیدا میشه

والدینت هم اشتباه میکنن ولی تو کار درستو انجام بده

شاید اون فامیلتون که میگی ازدواج کرده خوشبخت باشه، شایدم نه

ولی قرار نیست همه یه مسیر مشابه رو طی کنن

مشکل تو نیستی

مشکل طرز فکر تخمی ننه باباته

مامان بابای منم دهاتی ولی خودم تهرانم مثلا

این دخترای دهاتم زیاد شو آف میکنن و پز میدن ب تخمت بگیرررر

تو هیچی کم نداری و هیچی از ارزشات کم نمیشه گلم

محیط های زندگی متفاوته ادما با توجه ب شرایطشون ازدواج میکنن دخترای دهات زود میرن ک بهشون نگن ترشیدی

نه چندماه دیگه ۱۸ میشم

به مامانت بگو شوهر برا دو روز خوبه از روز سوم بخاطر نداشتن تحصیلات و حتی کار نکردن و خیلی چیزای دیگه تحقیرم میکرد 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

اونا فقط اون دختر بدبخت کردن تو سن کم وارد زندگی مشترک و سختی هاش و مسئولیت هاش شده اونم تو این دوره زمونه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اونا فقط اون دختر بدبخت کردن تو سن کم وارد زندگی مشترک و سختی هاش و مسئولیت هاش شده اونم تو این دوره ...

اتفاقا انقدر شانس دارن دخترای دهات از ازدواج

با پول پسره گوشی میخرن ارزوهایی ک خونه باباشون داشتن براورده میشه!

اونوقت تهران پسره مهریه هم نمیده عروسی هم نمیگیره

دیگه خرید گوشی و اینا پیشکش!😐

اتفاقا انقدر شانس دارن دخترای دهات از ازدواجبا پول پسره گوشی میخرن ارزوهایی ک خونه باباشون داشتن برا ...

حالا من از لفظ دهات استفاده نمیکنم چون بالاخره همه مون ته تهش اصالت مون به یه دهات وصله ولی درست میگی منم دیدم عقده ها خونه باباشون میان سر شوهر در میارن وجالب اینا گذشته و اصالت شون هم یادشون میره 

حالا من از لفظ دهات استفاده نمیکنم چون بالاخره همه مون ته تهش اصالت مون به یه دهات وصله ولی درست میگ ...

دقیقا

الان فامیلا مامانم ک از دهات اومدن تهران ی جوری رفتار میکنن و ادعا دارن انگار بچه ناف اینجان!

عزیزم منم منظورم این نبود دهات بده منم اصالتم ب دهات برمیگرده با اینکه تهران ب دنیا اومدم و زندگی کردم ولی زور داره اونا این همه چسی میان و توی خونه شوهر همه چی براشون فراهمه! پس چرای پسرای تهران دومادای خوبی ازشون درنمیادددد🫤🤡

دقیقاالان فامیلا مامانم ک از دهات اومدن تهران ی جوری رفتار میکنن و ادعا دارن انگار بچه ناف اینجان!عز ...

چی بگم ولی خوب سیاست دارن دخترهای شهر اتفاقا ساده و بی ریا تر هستن چشم ودل سیرن 

چی بگم ولی خوب سیاست دارن دخترهای شهر اتفاقا ساده و بی ریا تر هستن چشم ودل سیرن

دقیقاااا مار رو از لونش بیرون میکشن ماهایی ک شهریم یک سوم اونا سیاست نداریم!!! ادعا و توقع هم نداریم! کسخلیم کلا😑😂